НовиниОт природата

Еленко Ангелов и проф. Андрей Пантев с лекции на „Здраве, щастие, красота“

Изложението ще се проведе от 24 до 26 април в Русе

Кметът Пламен Стоилов е чест гост на изложението, на което след няколко дни и проф. Андрей Пантев ще участва с лекция
Кметът Пламен Стоилов е чест гост на изложението, на което след няколко дни и проф. Андрей Пантев ще участва с лекция

За четвърти път град Русе ще бъде домакин на Международния форум-изложение „Здраве, Щастие, Красота”, насочен към здравословния начин на живот. Събитието ще се проведе от 24-ти до 26-ти април в Доходното здание, а съорганизатор е Община Русе.
Една по-различна гледна точка за това „какво е щастие” ще представи пред аудиторията историкът и общественик проф. Андрей Пантев в неделя, 26-ти април. В какво се крие ключът към щастието – в парите, в активната роля на държавата или в свободата всеки човек да разгърне потенциала си? По-богатото общество значи ли автоматично и по-щастливо общество? Къде трябва да се търси щастието – във великите битки или в тихите радости? Защо историците са щастливи хора? Проф. Андрей Пантев ще търси отговорите на тези въпроси, вглеждайки се в историята и в настоящето на човечеството.
Практика по оздравителната система „Сакрална архитектура на тялото” ще води Александра Чесанова от Русия. САТ е изцяло насочена към нежния пол и помага за ефективно коригиране на осанката, да се освободят мускулите от излишно напрежение и умора, да се нормализира теглото и кръвното налягане, и още редица други ползи за тялото. Александра Чесанова е ученичка на създателката на Сакралната архитектура на тялото – французойката Натали Дроен, която вярва, че жената във всяка една възраст да бъде истински жива, хармонична и цялостна. Русенки ще имат възможността да се почувстват по-жизнени и гъвкави в първия ден на фестивал – петък, 24-ти април.

Био ябълки и био ябълков оцет са част от изложението за здравословен начин на живот
Био ябълки и био ябълков оцет са част от изложението за здравословен начин на живот

За йога и аюрведа и как биха ни помогнали в ежедневието ще говори Санджай Йоги във втория ден на фестивала – събота, 25-ти април. Санджай йоги практикува Хатха и Раджа йога и ведически изкуства за лечение в Северна Индия. Той притежава магистърска и докторска степен по йога философия, преминал е курсове по природолечение, рейки, лечение с прана и йога терапия. В международен план той преподава асани, пранаяма, очистващи крии, аюрведа и ведическо пеене под формата на цялостен семинар по йога.
От известните терапевти у нас ще говори психологът Еленко Ангелов, познат на обществеността най-вече с редовните си рубрики за „Силата на мисълта“, „Теории и факти на родната и световна конспирация“, „ВИП преживяване с Еленко Ангелов – Вашето Извънредно Паранормално преживяване“ в два сезона в „На кафе” с Гала, NOVA и многобройните си медийни изяви. В събота Еленко Ангелов ще води семинар на тема „Здравей, младеней и богатей“, допълнен с естествената за стила му огромна доза хумор.
Както и в предишните издания на МФИ „Здраве, Щастие, Красота”, в рамките на три дни посетителите на събитието имат възможността да дегустират и разгледат най-новите продукти и услуги от редица изложители и лектори в областта на здравословния начин на живот.

Пълната програма на форума може да се намери на: https://forumizlojenie.com/

Общо
Еленко Ангелов и проф. Андрей Пантев с лекции на "Здраве, щастие, красота"
Заглавие
Еленко Ангелов и проф. Андрей Пантев с лекции на "Здраве, щастие, красота"
Описание
Една по-различна гледна точка за това „какво е щастие” ще представи пред аудиторията историкът и общественик проф. Андрей Пантев в неделя, 26-ти април
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker