Новини

Елица Камбурова – малкото чудо в „България търси талант“

Елица Камбурова - малкото чудо в "България търси талант"
Елица Камбурова – малкото чудо в „България търси талант“

Шестгодишната Елица Камбурова е новото чудо, което взриви сцената на “България търси талант“, изправи публиката на крака и разплака журито с изпълнението си на песента „Камино“.

Думите на журито по повод изпълнението на Елица бяха: Асен Блатечки: „Тебе те чакам от самото начало на това шоу. И, повярвай ми, много дълго ще ти се налага да даваш автографи.“ Михаела Филева: „…дори чисто технически на 6 години е твърде рано да имаш вибрато, твърде рано да бъде толкова зрял гласът ти….“ Любен Дилов-син: „Няма такова чудо като това. Абсолютно чудо…“

Елица Камбурова е солистка от Детска вокална група „Слънце“ към Общински детски център за култура и изкуство – Русе с ръководител Наталия Константинова. Тя успешно продължава напред към полуфиналите.

Също толкова целеустремено към финалите са се запътили и сестрите Мирела и Пресияна Димитрови. Те смаяха журито поотделно с две различни песни, изпълнено блестящо, но продължават напред като дует.

 

 

 

Елица Камбурова - малкото чудо в
Шестгодишната Елица Камбурова е новото чудо, което взриви сцената на ''България търси талант", изправи публиката на крака и разплака журито с изпълнението си на песента „Камино“.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker