Новини

Евгени Минчев откри Академия за естетична медицина

Процедурите са без аналог на Балканите, сподели мениджърът на центъра Анелия Джаркълова

Д-р Камелия Присадашка и Евгени Минчев.
Академията за естетична дерматология, антиейджинг и клетъчни терапии, бе перфектно дирижирана от Евгени Минчев.

Най-голямата в България бутикова клиника за естетични и антиейджинг процедури отвори врати в София. Бляскавата церемония по откриването на първата у нас Академия за естетична дерматология, антиейджинг и клетъчни терапии, бе перфектно дирижирана от Евгени Минчев, а на събитието присъства столичният бизнес елит.

Академията ще предложи процедури без аналог на Балканите, това анонсира по време на откриването мениджърът на центъра Анелия Джаркълова. „Сред една от иновативните процедури, която ще предложим на нашите пациенти е плазмаферезата-метод, чрез който плазмата в кръвта се пречиства от антитела и така организмът се подмладява. Процедурата ще се прилага от главния ни консултант от Русия, проф. Валерий Войнов, който е създател на миниапарата за плазмафереза”, коментира Джаркълова.
Звездният екип от топ професионалисти е консултиран и от дерматолога д-р Елена Гончарова. Специалистът висша категория трупа опит в естетичната медицина в продължение на 25 години. От тях 17 години тя работи в болницата към Министерство на здравеопазването, Русия. Вече десет години тя посреща своите пациенти в своя собствена клиника, прилагайки утвърдения от нея метод за борба с възрастовите изменения.
Целият спектър от процедури, които ще се извършват в „Мона Лиза“ са обезпечени от апаратура на световно ниво. Една от тях е лазерната система Soprano Ice platinum–върхова технология, която предлага най- безопасното и ефективно решение за трайна лазерна епилация. Апаратурата има 3 дължини на вълната, покриващи оптималния спектър, което гарантира процедури без болка при всеки фототип кожа, всеки цвят косъм, 365 дни в годината.
Академията разполага и с последно поколение апаратура за оформяне и скулпуриране на тялото чрез системата Accent Prime. Комбинираната ултразвукова технология от нов тип осигурява по-бързи и по-дълготрайни резултати.
В екипа от квалифицирани специалисти на академията е и нутрициониста Весела Петрова. Тя е завършила Виенския институт за холистично здраве „Vitalakademie“ и практикува в графската рехабилитационна клиника „Хайнрих Каспар“ в Германия, където работи с пациенти с наднормено тегло, стомашно-чревни заболявания, хранителни разстройства и сърдечни заболявания.
Клиничните дерматолози на академията ще предложат най-модерните антиейджинг процедури и клетъчни терапии. Специалистите д-р Камелия Присадашка, д-р Виктория Зафирова и д-р Бан Камуна ще приложат холистичен подход и терапии, както за естетическо, така и за клинично-терапевтично повлияване след индивидуална оценка. Специалистите, които работят ще предложат процедури с инжектиране на висококачествени, утвърдени в световен мащаб дермални филъри, ботулинов токсин, скин лифт процедури, всички разновидности на мезотерапията, 4D-лифтинг на кожата, както и най-съвременните апаратни процедури за стимулиране образуването на нов колаген, повлияване на дерматологични заболявания като акне, розацея, онихомикози, безболезнено справяне с нежеланото окосмяване и др. Благодарение на съвременната апаратура на световно ниво пациентите ще могат да се възползват от иновативни за България съвременни терапии.
Сред тях са процедурите с CO2 лазер за премахване на образувания като бенки, кондиломи, меки фиброми, папиломи и др., лечението на хиперхидроза чрез инактивация на хиперсекретиращите потни жлези чрез инжектиране на ботулинов токсин, неоперативно вагинално подмладяване и други.

Общо
Евгени Минчев откри Академия за естетична медицина
Заглавие
Евгени Минчев откри Академия за естетична медицина
Описание
Процедурите са без аналог на Балканите.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker