НовиниХранене и спорт

Отлично представяне на ТСК „Русе” в Хасково

С 6 първи, 3 втори и 3 трети места се завърнаха момичетата и момчетата от ТСК „Русе”.
С 6 първи, 3 втори и 3 трети места се завърнаха момичетата и момчетата от ТСК „Русе”.

С 6 първи, 3 втори и 3 трети места се завърнаха от приключилото в събота вечерта Държавно лично първенство по вдигане на тежести момичетата и момчетата от ТСК „Русе”. „Представянето на децата е отлично. Това е най-доброто им класиране до момента. Нямали сме толкова много титли, а и половината от отбора е с класиране в призовата тройка”, коментираха треньорите на младите русенски тежкоатлети Кръстина и Радослав Атанасови.
Със златни медали са Стилияна Маринова /категория до 40 кг./, Надежда-Мей Нгуен /категория до 44 кг/, Цветелина Стоянова /категория до 48 кг/, Митко Георгиев /категория до 40 кг./, Роберт Димов /категория до 45 кг./ и Стилян Гроздев /категория до 56 кг – кадети/. Сребро завоюваха Виктория Станева /категория до 35 кг/, Кристиян Йорданов /категория до 62 кг./ и Юсуф Юсуфов /категория +105 кг./. С бронзови медали се окичиха Асен Асенов /категория до 30 кг./, Ангел Русев /категория до 35 кг./ и Матей Чинков /категория до 62 кг. – кадети/
Турнирът, който се проведе от четвъртък до събота се състоя в Хасково. В него се включиха 24 състезатели от русенския тим.
След отличното си представяне на Държавното лично първенство, възпитаниците на ТКС „Русе” ще излязат в заслужена почивка. Следващото състезание, за което те ще се готвят през есента е част от вътрешния календар. Това е вторият финален кръг от държавното отборно първенство, който ще се състои през месец октомври в Сопот.

Общо
Отлично представяне на ТСК „Русе” в Хасково
Заглавие
Отлично представяне на ТСК „Русе” в Хасково
Описание
Турнирът, който се проведе от четвъртък до събота се състоя в Хасково.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker