Деца и родителиНовини

Първи коледари сурвакаха за здраве кмет и губернатор в Русе

Децата от Ресурсния център гостуват за поредна година в Бялата сграда

Малко момиченце осурвака кмета
Малко момиченце осурвака кмета

5 деца от различни русенски училища и детски градини бяха първите коледари, които поздравиха екипа на Общината и Областна администрация – Русе по повод предстоящите празници. Момчетата и момичетата със специални образователни потребности бяха подготвили стихове и песни, посветени на Рождество Христово.

Заместник областният управител Милена Хинкова ги посрещна още рано сутринта, прие поздравите и пожеланията им и от своя страна им пожела здраве и много успехи през новата година.

Децата от Ресурсния център гостуват за поредна година в Бялата сграда
Децата от Ресурсния център гостуват за поредна година в Бялата сграда

Учениците със специални образователни потребности гостуваха днес и на кмета Пламен Стоилов като го изненадаха с ръчно изработени от тях коледни картички. Те не пропуснаха да го сурвакат за здраве. Градоначалникът им благодари, че за поредна година му гостуват и им поднесе пликчета с лакомства. Той сподели своята признателност и към ресурсните учители, които съпровождаха децата и към директора на Ресурсния център Гинка Иванова.

Децата ползват услугите на Областния ресурсен център за подпомагане интегрираното обучение и възпитание на деца и ученици със специални образователни потребности. В момента на ресурсно подпомагане в област Русе са 460 деца с различни проблеми в развитието и общуването.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker