Новини

Фондация „Димитър Бербатов” отново подкрепя талантите на България

За първи път ще има и награда за ръководител

Фондация „Димитър Бербатов” отново подкрепя талантите на България.
Фондация „Димитър Бербатов” отново подкрепя талантите на България.

За седма поредна година фондацията на Димитър Бербатов ще подкрепи младите таланти на България. Приемът на номинациите започва от 20 декември 2014 г. и е под надслов „Награди за успелите деца на България”. Областите, в които отличени през 2014 г. деца могат да кандидатстват със своите постижения (сами или чрез друг), отново са: изкуства, наука и спорт. В конкурса могат да се включат и българчета, които живеят в чужбина. Номинации ще има и в категория Благотворителен проект – специална награда за деца, които са инициирали или участвали в благотворителни инициативи с чисто човешко измерение. Целта на Фондация „Димитър Бербатов” е да поощри чувствителността на децата към проблемите на другите, както и да бъде създадено отношение към живота в общност.
Условията за номиниране са детайлно описани в уебсайта на проекта, където ще се подават номинациите https://dberbatov.org/projects/nagradi/. Срокът е от 20 декември 2014 г. до 15 февруари 2015 г.
През тази година за първи път, ще има и отличие и за ръководител (треньор, музикален педагог или др.), който има най-много деца с постижения или пък дете с особено високо постижение.
Целта на годишните “Награди за успелите деца на България” е преди всичко да поощри децата и да стимулира тяхното развитие като подчертае техните постижения като значими за цялото общество. Така децата се възпитават в уважение към успеха, основан на талант и усилия, в целеустременост, желание за изява и самоусъвършенстване, както и в отношение към филантропията. Димитър Бербатов и екипът на фондацията се надяват, че тези деца един ден ще подкрепят социално слабите и нуждаещите се, както и талантите, които идват след тях.
Проектът “Награди за успелите деца на България” традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката и на Асоциацията на българските училища в чужбина. Всяка година пробоно за Фондацията работят агенция „Юнайтед Партнърс” и агенция e-marketing.
Повече за проекта можете да прочетете след 20 декември на уебсайта: https://dberbatov.org/projects/nagradi/ или на Фейсбук страницата: https://on.fb.me/QFD3NB

Общо
Фондация „Димитър Бербатов” отново подкрепя талантите на България
Заглавие
Фондация „Димитър Бербатов” отново подкрепя талантите на България
Описание
За първи път ще има и награда за ръководител
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker