Новини

Безплатна демонстрация на мастър Карл Досън в България

Карл Досън, пристига в България, за да представи първата си книга „Пренареждане на матрицата с ТЕС“
Карл Досън пристига в България, за да представи първата си книга „Пренареждане на матрицата с ТЕС“

Създателят на метода Пренареждане на Матрицата и един от водещите представители в сферата на индивидуалното развитие – Карл Досън, пристига в България, за да представи първата си книга „Пренареждане на матрицата с ТЕС“, излязла наскоро на български език.

Феновете му в България ще имат възможността да се срещнат лично с него на 9 октомври (четвъртък) в 19:00 часа в Кемпински Хотел Зографски, зала София III, където той ще направи безплатна демонстрация пред присъстващите.

В „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“ авторите Карл Досън и Саша Алънби представят нова техника от енергийната психология, която подобрява осезаемо физическото здраве и емоционалното благополучие. Тя е развита на основата на популярната техника за самопомощ ТЕС (техники за емоционална свобода) – терапия с потупване на определени точки върху енергийните меридиани на тялото, която е доказала своята ефективност при решаването на физически и емоционални проблеми.

Методът Пренареждане на Матрицата представлява по-нататъшното развитие на ТЕС чрез включването на последните постижения в областта на новата биология, квантовата физика и духовната психология.

Всеки може самостоятелно да усвои техниката и по този начин да реши редица свои здравословни и емоционални проблеми, като негативни нагласи, фобии и травми, зависимости и пристрастявания, алергии, проблеми в отношенията и много други.

Според квантовата физика всички ние сме свързани чрез общо енергийно поле, известно още като матрицата. Нашите най-големи изпитания и запомнящи се преживявания в живота се съхраняват като картини в матрицата под формата на холограми от енергийно съзнание. С помощта на пренареждането на матрицата можем да взаимодействаме с тези холограми, за да променим картините от нашето минало и да ги заместим с по-подходящи за нас. Това се отразява благоприятно върху нашето здраве, щастие и благополучие в настоящия момент.
Книгата съдържа полезна информация както за начинаещи, така и за опитни терапевти.

КАРЛ ДОСЪН
Карл Досън е почетен председател на Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и пристига по покана на управителя на Асоциацията – Ирена Рельовска-Бартън. Обучил е няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия.

Визитата му е и по повод провеждането на специализирани семинари – обучения за професионалисти, организирани в партньорство с БАРЕП: ТЕС на 10–12 Октомври и Пренареждане на Матрицата 13-16 Октомври в град София.

Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално с някоя от помагащите професии. След успешното покриване на сертификационните изисквания участниците получават сертификат и регистрация в уеб-регистъра на БАРЕП. Допълнително с това всички записали се получават и книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“. Семинарите се провеждат със симултанен превод и печатно ръководство на български език. Предвидени са значителни отстъпки при участие в двата семинара.

ЗА КНИГАТА

Джил Едуърдс, автор на бестселъра „Съзнателна медицина“, както и още 6 книги преведени на български език, за книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“:
„Тази книга е превъзходна! Истински принос към новата парадигма на мисленето и здравето“.

ЗА МЕТОДА
Сп. „Natural health“ февр. 2014, Рейчъл Калън, журналист
Статия за Пренареждане на Матрицата:
„Използвайки ТЕС потупванията, Пренареждане на Матрицата цели да освободи вътрешни емоционални и енергийни блокажи като повторно връщане в стресиращ спомен в безопасна и подкрепяща среда. Уенди, обучена на метода при създателя му Карл Досън, ми обясни, че директно ще потупва по енергийните ми меридиани на главата, ръката и ключицата докато аз мислено ще си представям, че потупвам моята Енергийна Холограма от съзнание (ЕХО) или моето по-раншно аз, замръзнало във времето. Започнахме с няколко дълбоки вдишвания. Тогава Уенди започна да потупва много леко, като ме подкани да извикам в ума си сцената на тягостния спомен. Аз се спрях на спомен, когато гаджето ми ме изостави на 19 годишна възраст, с намерението да се освободя от възникналите тогава ограничаващи ме мисли и поведение, даващи негативно отражение на връзките ми. Докато почуквах и разговарях мислено с моето ЕХО, сълзи започнаха да се стичат по лицето ми и аз изпитах огромно облекчение. Това ми възвърна силите и увереността в себе си, разкривайки ми много неща за самата мен. Почувствах се много по-обнадеждена за моя бъдещ романтичен живот.“

АВТОРИТЕ

Карл Досън е създател на метода Пренареждане на Матрицата и един от водещите представители в сферата на личностната трансформация. Той е обучил няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия.
На 1 септември тази година в гр. Брайтън, Великобритания, се проведе конференция за представяне на втората книга на Карл Досън в съавторство с Кейт Марилат „Трансформирайте вярванията си, за да трансформирате живота си“ и демонстрации на метода.
Саша Алънби се е справила с два „нелечими“ здравословни проблема с помощта на пренареждането на матрицата и има значителен принос към развитието на този метод.

Още за метода ТЕС четете тук – https://www.zdravedae.com/news/tes-easy-to-apply-therapy.aquasource

Общо
Безплатна демонстрация на мастър Карл Досън в България
Заглавие
Безплатна демонстрация на мастър Карл Досън в България
Описание
Карл Досън, пристига в България, за да представи първата си книга „Пренареждане на матрицата с ТЕС“
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker