Новини

Безплатни демонстрации по Техники за емоционална свобода в София

Техники за емоционална свобода
Техники за емоционална свобода

Обучение по Техники за емоционална свобода – (ТЕС) и Пренареждане на матрицата,организират от Българската Асоциация за развитие на енергийната психология през месец октомври в София. Обучението е предназначено както за специалисти, така и за хора неангажирани професионално с някоя от помагащите професии.

Лекторът на двата семинара е самият Карл Досън, един от 29-е ТЕС-мастъри в света, създател на Пренареждане на Матрицата и автор на бестселъра на Хей Хаус „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“.
За да се добие по-детайлна представа за ТЕС и пренареждане на матрицата,
Организаторите канят на безплатните демонстрации на 16-ти и 23-ти август от 11 до 13 часа с водещ Ирена Рельовска – Бартън – единственият български ТЕС консултант със сертификати от създателя на ТЕС Гари Крейг и от Карл Досън.
Самото обучение по ТЕС ще се проведе от 10 до 12 октомври и Пренареждане на Матрицата от 13 до 16 октомври в град София.
След успешното покриване на сертификационните изисквания участниците получават сертификат и регистрация в уеб-регистъра на БАРЕП. Допълнително с това всички записали се получават и книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“. Семинарите се провеждат със симулантен превод и печатно ръководство на български език. Предвидени са значителни отстъпки при участие в двата семинара и при ранно записване.
Карл Досън, създателят на Пренареждане на Матрицата, е един от 29 мастъри в цял свят на Техниките за емоционална свобода – статут даден от самия Гари Крейг, създателя на ТЕС, както и автор на бестселъра на Хей Хаус „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“. Обучил е няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия.

„Причина за всички негативни емоции е дисбалансът на енергийните потоци в тялото“.
„Причина за всички негативни емоции е дисбалансът на енергийните потоци в тялото“.

Практикуващите енергийна психология комбинират когнитивни подходи едновременно със стимулирането на една или повече от човешките био-енергийни системи, каквито са меридианите (от акупунктурата), чакрите и биополетата. Тази комбинация осигурява бърза позитивна промяна и оптимален психотерапевтичен резултат и е подкрепена с последните научни открития в областта на неврологията и травматологията.
Най-популярен метод от ЕП са Техниките за емоционална свобода (ТЕС или EFT), Терапия на мисловното поле (Thought Field Therapy) и др. Повече за енергийната психология прочетете на сайта на БАРЕП www.barep.org.
ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, тревожни и компулсивни разстройства, ПТСР, безсъние, алергии, пристрастявания към алкохол, цигари и др., свръхтегло, болки и физически заболявания, за подобряване на самооценката и самочувствието, за върхови постижения в спорта, бизнеса и в личен план, и много други.
В същото време пренареждането на матрицата е терапевтична техника, надграждаща ТЕС. Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на тогавашното „Аз“, което преживява стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.
Изключително ефективна е за целенасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания, скрити от съзнателния ум. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС е, че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови – с протоколите на Пренареждане на Матрицата в променено съзнание.
Записването става на www.eft4success.eu за:
Безплатна демонстация за ТЕС: 16.08.2014 пт 11.00 – 13.00ч.
Безплатна демонстрация за Пренареждане на матрицата: 23.08.2014 от 11.00 – 13.00ч.

Общо
Безплатни демонстрации по Техники за емоционална свобода в София
Заглавие
Безплатни демонстрации по Техники за емоционална свобода в София
Описание
Обучение по Техники за емоционална свобода – (ТЕС) и Пренареждане на матрицата,организират от Българската Асоциация за развитие на енергийната психология през месец октомври в София
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker