Новини

Холотропно дишане и семейни констелации безплатно на 1 ноември

Академия „Здравен дизайн” организира и курсове за деца и младежи „Пътуване към себе си”

В Деня на народните будители Венета Бучкуджиева ще изнесе лекция за холотропното дишане и семейните констелации.
В Деня на народните будители Венета Бучкуджиева ще изнесе лекция за холотропното дишане и семейните констелации.

Безплатна лекция на трансперсоналния психолог Венета Бучкуджиева организира Академия “Здравен дизайн” на 1 ноември от 19 часа в залата си на ул. „Константин Димчев” 1, зад Математическата гимназия.
Венета Бучкуджиева е специалист по електронна техника, има успешна фирма, но в един момент открива друга посока в живота си- завършва психология в Шуменския университет, после специализира персонална психология в Москва. Днес тя съветва хората как да се отърват от зависимости и страхове, как да преодолеят психологическите си проблеми и да се реализират по-добре, с една дума как да намерят себе си.
В Деня на народните будители Венета Бучкуджиева ще изнесе лекция за холотропното дишане и семейните констелации. Констелациите са един нов психотерапевтичен метод за разкриване на пръв поглед невидимите за човека духовни връзки и закономерности в отношенията. Холотропното дишане пък е вид дълбоко интензивно дишане на фона на подходяща музика, което довежда до разширяване на съзнанието и подобрява физическата и емоционална кондиция.
Венета Бучкуджиева ще предложи на хората, които посетят лекцията й, едно приятно и полезно пътуване към себе си. От Академия „Здравен дизайн” уточняват, че събитието е за интелигентни хора, които искат да осъществят идеала си и да бъдат в хармония с цялото.

Холотропното дишане пък е вид дълбоко интензивно дишане на фона на подходяща музика.
Холотропното дишане пък е вид дълбоко интензивно дишане на фона на подходяща музика.

Академията предлага и нов курс за деца и родители с водещ известната психоложка Ирина Недялкова. Той ще се проведе от 1 до 5 ноември в две групи – едната е за деца от 5 до 12 години, другата – за младежи от 12 до 18 години. Специално за родителите на 2 и 3 ноември се предлага курс по релакс и пътуване към себе си от 8,45 до 18,15 часа с Венета Бучкуджиева. Те могат да посетят и нейната безплатна лекция в петък вечерта.
Курсът за малчуганите ще ги запознае със значението на опорно-двигателния апарат и сетивата. Чрез занимателни методи те ще бъдат приучени на здравословни навици, ще тренират паметта, вниманието и концентрацията си и ще се отърват от страховете си. Курсът за дете е 85 лева, а за дете и родител – 135 лева. Заниманията от 1 до 3 ноември са от 9,30 до 13 часа, а на 4 и 5 ноември са от 14 до 17 часа.
Курсът за тийнейджъри ще ги отвори към себепознанието и разбирането на другите, ще ги научи как да привличат успеха, да контролират емоциите и агресията си, как да организират времето си, да си поставят цели, да споделят и да избягват конфликтите. Младите хора ще видят как успешно могат да управляват парите, как да запазят психически и физически тонус. От 1 до 3 ноември заниманията им ще бъдат от 14,30 до 19 часа, а на 4 и 5 ноември – от 18 до 20 часа.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker