Новини

Безплатна лекция за щитовидната жлеза в Бургас

Безплатна лекция ще проведе в Бургас д-р Николова
Безплатна лекция ще проведе в Бургас д-р Николова

Безплатна лекция за лечение на заболявания, свързани с щитовидната жлеза, ще проведе д-р Татяна Николова в Холистичен център „По пътя на познанието” в Бургас.

„Природата е най-добрият лечител“ е казал Клавдий Гален и от екипа на холистичния център вярват в това. Едни от най-често срещаните заболявания в последно време са свързани именно с щитовидната жлеза. Нейното здраве се влияе от най-разнообразни фактори, между които освен физически, има психо-емоционални и други причинно-следствени връзки.

Д-р Татяна Николова е холистичен лекар, специалист по алтернативна медицина, клетъчно хранене и био-резонансна диагностика и терапия, с богат опит в лечението на заболявания, засягащи щитовидната жлеза. Тя ще отговори на редица въпроси. Част от тях са кои системи контролират хормоните на щитовидната жлеза, какви са хормоните, техните норми и симптомите при нарушена функция, какво е хипер- и хипофункция на щитовидната жлеза, среща ли се хашимото при деца, какво се случва при бременност с щитовидната жлеза и от какво значение за нея е храненето.

Местата са ограничени и за записване може да се използва тел. 0889 901 660. Лекцията ще се проведе на 21 януари от 18 часа в хотел „Бургас“, на ул. „Хан Крум“ N5.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker