Начало - Новини - Безплатен семинар по йога за русенци

Безплатен семинар по йога за русенци

Събитието се реализира под мотото „Мир и любов – необходимостта на настоящето и културата на бъдещето“

Безплатен семинар по йога ще се проведе в Русе

Безплатен семинар по йога ще се проведе в Русе

На 24-ти и 25-ти май, събота и неделя, в търговски комплекс Роял, 3-ти етаж, ще се проведе безплатен семинар-майсторски клас по йога. Събитието е с вход свободен и в него са поканени да се включат всички, независимо дали имат предишен опит в йога или не. Семинарът има за цел да послужи като вълнуващо въведение за начинаещите, и задълбочаване за напредналите. Водещ ще бъде Теодор Недев, главен преподавател на Body Mind and Soul Training. Той е майстор, придобил квалификациите си благодарение на многобройни обучения в Индия, Непал, Тибет, Швейцария и Гърция.
Тъй като местата за участие в семинара са ограничени, е необходимо предварително записване на тел. 0884 373 801.
Събитието се реализира като част от Третия Национален Йога Фестивал, под мотото „Мир и любов – необходимостта на настоящето и културата на бъдещето“. Самият фестивал ще се проведе на 1-ви юни, неделя, от 14 часа в Пленарна зала. Организатор е русенската организация Body Mind and Soul Training в партньорство с Община Русе, Българска Федерация по Йога и Еконт Експрес. Към инициативата се присъединиха и „Дарик“, „Утро“, БНТ2 и „Здраве да е“.

Безплатен семинар по йога за русенци
На 24-ти и 25-ти май, събота и неделя, в търговски комплекс Роял, 3-ти етаж, ще се проведе безплатен семинар-майсторски клас по йога

Коментари

Преминете на горе