Начало - Новини - От кого иска Христо Стоичков автограф на летището в Барселона?

От кого иска Христо Стоичков автограф на летището в Барселона?

Татяна Лолова: Заради Ицо минахме без строг контрол, а в хотела ни посрещнаха като специални гости

Заради Ицо минахме без строг контрол, а в хотела ни посрещнаха като специални гости

От кого иска Христо Стоичков автограф на летището в Барселона?- разкрива Татяна Лолова

Няма нищо по-нормално от това Христо Стоичков да дава автографи. Прелюбопитно е, когато се случва обратното – когато той иска автограф. От кого, кога и къде разкри пред нас една от най-любимите актриси на поколения българи Татяна Лолова.

Само ден след мача, посветен на 50-годишнината на Камата, примадоната на комедията откри 15-та национална среща с медиите в Албена на фондация МОСТ – „Медии, общество, семейство, традиции”, посветена на иновации в медицината, практиките у нас и предизвикателствата на 2016-а година. Точно тогава тя разказа за едно свое пътуване до Барселона заедно с група други артисти и за неочакваната си среща с футболиста.
Със Стоичков се засичат на летището в каталунската столица. Онова, което най-много впечатлява Лолова, е сцената, в която не той дава, а иска автограф и то не от спортист, а от голямата българска актриса Маргарита Дупаринова. Популярният футболист не спира да изненадва Татяна Лолова. Вместо да се направи на звезда, той буквално се посвещава на българската група. Действието се развива след промените у нас, но все още България не е член на Еврпейския съюз и когато пътуват в чужбина, българите подлежат на граничен контрол. Благодарние на Ицо много формалности ни бяха спестени, спомня си Лолова. Тогава, а и малко по-късно, за първи път разбрах колко популярен е Христо Стоичков и че каталунците го боготворят, признава тя. Голямата комедийна прима разказва, че Стоичков придружил нашите артисти и до хотела им.
Там посрещнали нападателя с истински почести, заради него с голямо уважение персоналът се отнесъл и с цялата артистистична група. Почувствахме като много специални гости, спомня си Таня Лолова. Едва след като нашенци се настанили, Христо Стоичков си взел довиждане с тях и се отправил към стадиона на „Барса”. За щастие, „Ноу камп” се оказал съвсем близо до техния хотел.
Както се вижда, дори само от тази случка, Христо Стоичков и Татяна Лолова не са два различни полюса. Обединяват ги най-малко две важни качества: и двамата са народни любимци, но не се поддават на зведомания и остават нормални земни хора.

От кого иска Христо Стоичков автограф на летището в Барселона?
Татяна Лолова: Заради Ицо минахме без строг контрол, а в хотела ни посрещнаха като специални гости.

Коментари

Преминете на горе