Начало - Новини - Гигантско яйце подарява шоколад в Mall Rousse

Гигантско яйце подарява шоколад в Mall Rousse

Гигантско яйце подарява шоколад в Mall Rousse

Гигантско яйце подарява шоколад в Mall Rousse

Великденско чудо за два дни – игри, активности и подаръци за малки и големи в Mall Rousse

На 6-ти и 7-ми април в Mall Rousse всички посетители ще могат да се включат в празничната програма, която търговският център организира по повод великденските празници.
Тръгвайки по стъпките на червеното яйце, посетителите ще имат възможност да получат своята сладка награда. Услужливи великденски помощници ще подсказват на участниците кой е верният път.
В двата дни най-артистичните ще могат да се включат в ателието за оцветяване на великденска украса, която след това да отнесат у дома. В допълнение, като подарък, ще получат и вкусен мини-козунак. А за още по-сръчните на 6 април, на последния етаж в Mall Rousse ще има работилница за оцветяване на празнични глинени фигурки.
По традиция и в празничната събота – 7-ми април, Група за детски театър „Камила“ ще организират великденско ателие за малки майстори. А съвсем извънредно, отново на 7-ми април, „Научна работилница за малки изследователи“ гостуват с великденско научно шоу, за да ни научат на нови експлозии и магически трикове с яйца!

Последната изненада във великденската програма е EVA album tour. Всички почитатели на лъчезарната и цветна звезда от пародийния уеб-сериал „Кифла“ – ЕVA, ще имат възможност лично да се срещнат с нея на 6-ти април, от 12:00 часа на последния етаж в Mall Rousse, да се снимат с нея и да получат автограф.

Пълната програма за събитията ще бъде публикувана в интернет страницата на търговския център www.mallrousse.bg, на профила в социалните мрежи – www.facebook.com/MallRousse и в печатните рекламни материали.

Великденските празници в Mall Rousse са различни! Очакваме ви!

Гигантско яйце подарява шоколад в Mall Rousse
Великденско чудо за два дни - игри, активности и подаръци за малки и големи в Mall Rousse
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе