НовиниОт природата

Световна седмица на хомеопатията

„Как да отгледаш мъж?” е темата на беседата на хомеопата д-р Хаджиев

Седмица на хомеопатията
Седмица на хомеопатията е.

Пролетта дойде и донесе слънце, свежест и… повече усмивки на хората! В сезона, когато всичко живо се възражда, отбелязваме и Световната седмица на хомеопатията!
По този повод на 14 април, понеделник, от 18,30 часа, хомеопатът д-р Георги Хаджиев ще изнесе лекция на тема: „Как да отгледаш мъж?”. Тя е посветена на мъжкото здраве. Ще се проведе в хотел „Ана Палас“. Който се интересува, може да получи повече информация на тел. 0889 303 6440889 303 644.

Лекарят ще говори за различни природни терапии, начин на хранене, на мислене и осмисляне на света около нас и в нас самите. Движението като път към здравето ще е друг акцент в лекцията му. С подобряване на физическото здраве се повишава общата жизненост и психо-емоционален комфорт, които формират чувството ни за щастие, споделя д-р Хаджиев.
Не е тайна, че хомеопатията в България става все по-активна, а хората, които са се посветили на нея, са все по-професионално подготвени и с по-ясна визия за своята роля в живота и здравето на хората. Асоциацията на лекарите хомеопати активно участва в този процес.
Център „Холистика” от години прави през април беседи и се старае да е от полза на хората, които търсят изцеление, както и на колегите си, които се борят за здравето и живота на пациентите. И през тази година центърът организира обществени прояви, срещи с пациенти, интервюта, за да популяризира хомеопатията.
Лекциите обещават да са не само интересни и вълнуващи за тези, които търсят друга гледна точка и различен контекст и са готови да надскочат статуквото, но и полезни.
Освен в Русе организирани беседи бяха проведени на 8 април от 18,00 ч във Велико Търново, ул. „Сергей Румянцев“ 63, партер ЗЦ „ХолистикА“, тел. 0888238625. На 9 април от 18,30 ч в София, кв. Лозенец, ул. „Вежен“ 14 – Ник-Арт Студио, 0896717188.

Call
Send SMS
Add to Skype
You’ll need Skype CreditFree via Skype
Световна седмица на хомеопатията
На 14 април от 18,30 часа хомеопата д-р Георги Хаджиев ще изнесе лекция на тема: „Как да отгледаш мъж?”, която е посветена на мъжкото здраве.
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker