НовиниОт природата

Световна седмица на хомеопатията

„Как да отгледаш мъж?” е темата на беседата на хомеопата д-р Хаджиев

Седмица на хомеопатията
Седмица на хомеопатията е.

Пролетта дойде и донесе слънце, свежест и… повече усмивки на хората! В сезона, когато всичко живо се възражда, отбелязваме и Световната седмица на хомеопатията!
По този повод на 14 април, понеделник, от 18,30 часа, хомеопатът д-р Георги Хаджиев ще изнесе лекция на тема: „Как да отгледаш мъж?”. Тя е посветена на мъжкото здраве. Ще се проведе в хотел „Ана Палас“. Който се интересува, може да получи повече информация на тел. 0889 303 6440889 303 644.

Лекарят ще говори за различни природни терапии, начин на хранене, на мислене и осмисляне на света около нас и в нас самите. Движението като път към здравето ще е друг акцент в лекцията му. С подобряване на физическото здраве се повишава общата жизненост и психо-емоционален комфорт, които формират чувството ни за щастие, споделя д-р Хаджиев.
Не е тайна, че хомеопатията в България става все по-активна, а хората, които са се посветили на нея, са все по-професионално подготвени и с по-ясна визия за своята роля в живота и здравето на хората. Асоциацията на лекарите хомеопати активно участва в този процес.
Център „Холистика” от години прави през април беседи и се старае да е от полза на хората, които търсят изцеление, както и на колегите си, които се борят за здравето и живота на пациентите. И през тази година центърът организира обществени прояви, срещи с пациенти, интервюта, за да популяризира хомеопатията.
Лекциите обещават да са не само интересни и вълнуващи за тези, които търсят друга гледна точка и различен контекст и са готови да надскочат статуквото, но и полезни.
Освен в Русе организирани беседи бяха проведени на 8 април от 18,00 ч във Велико Търново, ул. „Сергей Румянцев“ 63, партер ЗЦ „ХолистикА“, тел. 0888238625. На 9 април от 18,30 ч в София, кв. Лозенец, ул. „Вежен“ 14 – Ник-Арт Студио, 0896717188.

Call
Send SMS
Add to Skype
You’ll need Skype CreditFree via Skype
Общо
Световна седмица на хомеопатията
Заглавие
Световна седмица на хомеопатията
Описание
На 14 април от 18,30 часа хомеопата д-р Георги Хаджиев ще изнесе лекция на тема: „Как да отгледаш мъж?”, която е посветена на мъжкото здраве.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker