Новини

Гръцки бебешки магазин отвори врати в България

Графа и Михаела Филева забавляваха гостите – млади майки и техните деца и бременни жени

Графа и Михаела Филева забавляваха гостите – млади майки и техните деца и бременни жени.
Графа и Михаела Филева забавляваха гостите – млади майки и техните деца и бременни жени.

Вчера отвори врати най-големият магазин за бебешки и детски стоки KIDDO в София Ринг Мол. Присъстващи на събитието имаха възможност да участват в невероятна томбола, която раздаде награди на обща стойност 5000лв. Българските поп звезди Графа и Михаела Филева пък зарадваха гостите, младите майки и техните отрочета, както и бременните жени с едно невероятно парти.
Над 15 ексклузивни бебешки марки, които досега не са присъствали на родния пазар, се предлагат на обща площ от 1.500 кв.м. Освен с невероятните артикули KIDDO се отличава и с изключително атрактивните цени. В уникалния шоурум всеки ще има избор да открие това което търси сред хилядите стоки, като цените ще са от 1 до 3000лв. Уникалното на гръцката верига KIDDO е, че продуктите идват от фабриките по цял свят и стигат директно до потребителите. Веригата магазини е създадена именно заради новите потребности на детското поколение и е предназначена за родителите с по-високи изисквания.
Гръцката компания е със седалище в Солун. Тя за кратко време успява да се наложи и да спечели уважение на европейския пазар. В последната година KIDDO получи признание като бранд №1 в бебешката индустрия, а магазините стават все по-популярни в цяла Европа.
Високите показатели за качество и естетика, както и европейските стандарти за безопасност на продуктите, помогнаха на компанията да се превърне в успешен партньор и собственик на магазини в редица държави като Испания, Италия, Великобритания, Холандия, Дубай, Абу Даби, Австралия, Тайван, Русия, Чехия, Румъния, Кипър, Малта, Сърбия, България и Македония.
KIDDO е и ключов доставчик на повечето бебешки бутици и магазини в цяла Гърция, които почти нямат конкуренция. Компанията също така работи в големите обекти за търговия на дребно, които са съсредоточени в град Солун, където KIDDO разполага с 5 магазина. Единият от тях се простира на 4000 квадратни метра и държи рекорда за най-големия бебеши магазин на Балканите.
В портфолиото на веригата присъстват марките: GRACO, BRIGHT STARTS, INGENUITY, 4MOMS, SAUTHON, BECOOL, NURSE, NUVITA, BEBEPHARM, WALLABOO, OIOI, CLOUDB , OBALL, TAGGIES, BABY EINSTEIN, DISNEY BABY. От 2013г. KIDDO подкрепя различни социални инициативи и реализира редица кампании, които помагат на бебетата и малките деца по цял свят. Една от тези инициативи е защитеното детско селище „Гърция-SOS“.

Общо
Гръцки бебешки магазин отвори врати в България
Заглавие
Гръцки бебешки магазин отвори врати в България
Описание
Графа и Михаела Филева забавляваха гостите – млади майки и техните деца и бременни жени.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker