Начало - Новини - „Здраве да е“ стана на 6 години

„Здраве да е“ стана на 6 години

"Здраве да е" става на 6 години

„Здраве да е“ става на 6 години

Днес празнуваме своя рожден ден! Преди шест години, точно на 5 септември, „Здраве да е” се появи в интернет пространството, скъпи читатели, за да бъде ваш съветник из многобройните традиционни и алтернативни методи за лечение, за средствата и начините, с които дълго можете да запазите младостта на тялото, ума и духа си, защото ние вярваме, че само това е „Светата Троица” на човешкото здраве и щастие. Благодарим на всички свои верни читатели, които ни се довериха и благодарение на които днес имаме повод за празник.
Благодарим и на всички специалисти, не само от областта на медицината, които споделиха пред „Здраве да е” своите знания и напътствия. На хората, които бяха вдъхновяващ пример за нас и нашите читатели. Без тях нямаше да успеем да пораснем.
Благодарим, разбира се, и на всички наши рекламодатели, които повярваха в успеха на проекта ни и го подкрепиха. Надяваме се, че и ние сме им били полезни и вярваме, че нашето сътрудничество ще се развива и в бъдеще.
След първите шест, „Здраве да е” вече стъпва по-уверено и има нови творчески планове. А сега на всички наши партньори и на самите себе си желаем да се заредим с позитивната енергия на „Здраве да е”!

"Здраве да е" стана на 6 години
Преди 6 години, точно на 5 септември, „Здраве да е” се появи в интернет пространството
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе