НовиниХранене и спорт

Как да отслабнем бързо?

Как да отслабнем бързо?
Как да отслабнем бързо?

В борбата с наднорменото тегло, ние често се питаме: „Как да отслабнем бързо?“.Да отслабнете бързо, не е трудно. Но резултатът е много нестабилен. Е, как тогава да отслабнете бързо и да задържите резултата?
1. Най-важното нещо – психологическото настроение. Трябва да се подготвите психически за строги ограничения в храната и изтощителни физически дейности /особено, ако иаме доста килограми за смъкване/. Вземете вектор на хармония и лекота. Влезте в онлайн хранителен дневник, за да внимавате какво ядете. Загубата на тегло трябва да се постига с лекота, а не да се превръща в мания и фикс идея.
2. Ограниченията в храната не трябва да продължават повече от седем дни. Ето един пример с перфектна питейна диета. Възможно е да се използват напитки: бульон, кисело мляко, сок, минерална вода. 400 грама нискомаслено сирене е разделено на три хранения на ден. За всеки 7 дни от тази диети за една седмица може да загубите над пет килограма.
3. Без физическа активност не е достатъчно. Ангажирайте се в упражнения за сутринта. Ако можете, след това тичайте най-малко половин час на ден. Скачане на въже, въртене на обръч са добри партньори на диетата. Обърнете специално внимание на клекове. Така не само ще има шанс да отслабнете, но и ще стегнете фигура си.
4. Допълнителни процедури. В допълнение към всички по-горе стъпки, правете си и масаж. Кожата става по-нежна и еластична, което ще ви помогне да изглеждате по-добре.
За дългосрочни резултати, изберете лека диета. Не забравяйте, че следните методи за отслабване, не могат да бъдат използвани повече от един път в рамките на няколко месеца, иначе ще навредите на здравето.

Превод от руски език: Полина Иванова

Как да отслабнем бързо?
В борбата с наднорменото тегло, ние често се питаме: "Как да отслабнем бързо?".
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker