Начало - Новини - Как да си направим жива вода?

Как да си направим жива вода?

Жива вода действа пречистващо на организма

Жива вода действа пречистващо на организма

Спомняте ли се приказките от нашето детство за живата вода, която лекува всичко? Обикновено тя се намира в някоя далечна земя и пътят до нея е осеян с препятствия…  Ние няма да ви пращаме за жива вода през двете планини в десета, а ще споделим как да си направим такава в домашни условия и за какво помага.

Всъщност има няколко метода за направата на жива вода, тъй като тя не се купува от аптеката, нито от други магазини. Учени твърдят, че тази вода лекува, съживява и подмладява организма.

Първият метод за направа на жива вода е на Малахов. За целта трябва да напълнете съд с вода и да го сложите в камерата на хладилника за 5 часа. Като го извадите ще забележите, че по повърхността се е образувал лед. Той не е полезен, тъй като е съставен от молекули на тежка вода. Затова се взема само водата от съда, а ледът се изхвърля. Същата вода отново се слага в камерата, докато 2/3 от нея замръзне. Този път се изхвърля водата, а ледът в съда се оставя да се размрази на стайна температура и се пие.  Това всъщност е живата вода.

Вторият метод е на Вадим Зеланд. Той препоръчва абсолютно същото, но първо водата се преварява на котлон и бързо се охлажда в студена вана. Към тази вода се прибавят 5-7 камъчета силициев двуокис, който може да се намери в аптеката.  Водата трябва да престои два дни покрита с марля. После внимателно се прелива в друг съд, като внимавате да не отлеете от най-долния 2 см. слой, в който са се утаили вредните съставки.

Живата вода действа пречистващо на организма, а при по-дълга употреба се твърди, че лекува и редица заболявания. Не забравяйте да изпиете своята жива вода до 7 часа след приготвянето й, защото после тя губи вълшебните си качества.

Коментари

Преминете на горе