НовиниОт природата

Как да се пречистим след празничните маси – Христо Мермерски

Проф. Мермерски още съветва как да свалим високото кръвно без лекарства

Един от пионерите в природолечението - проф. Христо Мермерски.
Един от пионерите в природолечението – проф. Христо Мермерски.

Коледа и Нова година са хубави празници, в които за съжаление има хора, които прекаляват с храната и алкохола. Спешните кабинети по това време на годината са пълни. Такива пиршества се отразяват зле на организма ни, особено ако не внимаваме с количествата, които поглъщаме.
Естествено угощенията влияят зле на стомаха, черния дроб, жлъчката и панкреаса. След екстремното им натоварване се понижава количеството на кръвната захар и е нормално човек да се чувства като парцал на следващия ден. Но също така е нормално въпреки пиршеството човек да изпитва неистов глад още със ставането.
Един от пионерите в природолечението е проф. Христо Мермерски. Неговите изследвания в света на билките и тяхното уникално съчетание, за да се получат лечебни субстанции, са безспорни. Както и режимите му за правилно хранене, които превръщат храната в лек. Мермерски е запознат и със силата на гладолечението. Ето някои от съветите му за пречистване на организма, след тежките празнични маси:

За пречистване: сутрин на гладно да се пие топла вода, с лъжица мед и ябълков оцет. Тази субстанция помага и за:
– лечение на сърцето и очистване на кръвоносните съдове от натрупаните плаки; при редовен прием предпазва от атеросклероза:

400 г. български чесън, 3 лимона с корите, които се смилат през месомелачката.
400 г. български чесън, 3 лимона с корите, които се смилат през месомелачката.

– подобрява и буквално обновяване на имунната система;
– почистване на черния дроб, бъбреците и цялата отделителна система;
– прочистване на храносмилателната система от патогенна микрофлора;
– подобряване дейността на мозъка и паметта;
Пречистващият разтвор запазва свежестта на тялото, красотата, младостта и енергията , защото съдържа всички необходими витамини, минерални соли, биоактивни вещества, протеини, въглехидрати, растителни мазнини, обясни проф. Мермерски.
Като диетолог той препоръча да заложим на плодове и зеленчуци, ако искаме да се предпазим от инфаркти и инсулти. Професорът твърди, че в тези дарове на природата се съдържат различни витамини, които са полезни и доказано лекуват от ракови и туморни заболявания до хормонални проблеми, имунни сривове, гуша и какво ли още не.
Проф. Мермерски даде и една ефикасна рецепта за лечение на кръвното налягане. Трябват само 400 г. български чесън, 3 лимона с корите, които се смилат през месомелачката. Разбърканата смес трябва да престои 10 дена. След този срок комбинацията може да се използва по следния начин: една лъжица от нея се разбърква с кисело мляко, прополисова тинктура и канела. Тази амалгама сваля горната граница при високо кръвно налягане, категоричен е Мермерски.

Общо
Как да се пречистим след празничните маси - Христо Мермерски
Заглавие
Как да се пречистим след празничните маси - Христо Мермерски
Описание
Мермерски е запознат и със силата на гладолечението.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker