НовиниХранене и спорт

Огромно шоколадово яйце ще спечели клиент на „Stile Italiano”

Високото близо метър 9,5 килограмово яйце ще бъде спечелено на 5 април

Нина Иванова е прегърнала огромното шоколадово яйце, с което ще се раздели на 5 април
Нина Иванова е прегърнала огромното шоколадово яйце, с което ще се раздели на 5 април

Помните ли, че в началото на тази година ви разказахме за един /не/типичен италиански ресторант, който можете да посетите в Русе. Някои от вас вече успяха да опитат в „Stile Italiano” истински шприц, тостове и брускети, защото в младия снек-бар всички продукти са с високо качество и директен внос от Италия. Точно така, дори зехтинът и черният оцет.
В очакване на Великден „Stile Italiano” предлага на всички свои клиенти да участват в томбола за огромно 9,5 килограмово шоколадово яйце, специално донесено от Италия. Изработено е от майстори на сладкарски изделия и е от натурален шоколад, сподели пред екипа на „Здраве да е собственичката на снек-бара Нина Иванова. На 5 април, броени дни преди Великден, атрактивното близо еднометрово яйце ще стане собственост на един късметлия – който е бил клиент на заведението през последните седмици.
„Stile Italiano” е модерен италиански снек-бар, в който обаче не се предлагат пица или спагети, тъй като италианската кухня съвсем не се изчерпва с традиционните паста, Неаполитана, Маргарита… По-скоро е типичното заведение за бързо хранене. Намира се на ул. „Цар Освободител” 63 или бившия „Дъблин”.

Яйцето тежи 9,5 кг.
Яйцето тежи 9,5 кг.

Тостове, брускети, сандвичи с прошуто и моцарела… Декорирани дъски със сирена, кашкавали със сладко, плата с италиански мезета – за по-добър подбор на вкусови качества и храносмилане. Всичко това е част от менюто на „Stile Italiano”, взаимствано 1:1 от снек баровете в страната на Ерос Рамацоти. А вкусът е неподправен, тъй като майстор-готвач от Италия лично е обучил тукашните си колеги. И ако все още храната не ви е заинтригувала, то си заслужава да опитате един истински шприц.

Новото е, че вече се предлагат и вкусни салати, гарнирани с ядки и плодове. А любителите на кашкавали и сирена ще бъдат изненадани и от предлаганото към тях нова бирено сладко с канела.
Предстоят презентации и на непознати за широката аудитория италиански храни, а за младата аудитория – партита на различна музикална тематика.

Общо
Огромно шоколадово яйце ще спечели клиент на „Stile Italiano”
Заглавие
Огромно шоколадово яйце ще спечели клиент на „Stile Italiano”
Описание
В очакване на Великден „Stile Italiano” предлага на всички свои клиенти да участват в томбола за огромно 9,5 килограмово шоколадово яйце, специално донесено от Италия
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker