Новини

Защо е добре да се срещате с левичар?

Защо е добре да се срещате с левичар?
Защо е добре да се срещате с левичар?

Има много предразсъдъци по отношение на хората, действащи основно с лявата ръка. Левичарите често биват подигравателно наричани „леваци“ без основание.
Към левичарите от векове се наблюдава странно отношение. За тях има редица митове, табута, дори в Библията се споменават с негативно отношение цели 25 пъти. До средата на 20 век в Япония дори левичарството е било повод за развод!
В много езици думата, означаваща „ляво“ произтича от думи като „зловещ“ или е синоним на невъзпитан или неудобен, пише онлайн изданието YourTango.
Но въпреки това съществуват доста изследвания, които сочат, че левичарите се справят доста добре в любовта. Вижте защо е добре следващото ви гадже да си служи с лявата ръка!

Те правят по-добър секс
Дали левичарството има значение за представянето в леглото? Определено! Скорошно проучване установи, че 86% от левичарите съобщават, че са доволни от сексуалния си живот. За сравнение учените споделят, че едва 15% от десничарите одобряват интимния си живот.

Те са лидери
. Четири от последните седем президенти на САЩ са левичари – Барак Обама, Бил Клинтън, Джордж Буш и Джералд Форд.
Мерилин Монро също е била левичарка.

Те са гении
В полза на това твърдение учените посочват, че голяма част от откривателите и гениалните мозъци, живели по тази земя са били левичари. Сред тях са Чарлз Дарвин, Алберт Айнщайн, Бенджамин Франклин.
Интересно наблюдение на изследователи от Университета „St. Lawrence” е, че повечето левичари имат среден коефициент на интелигентност около или над 140, което е доста повече от IQ-то на много десничари. Дори е повече от средното за повечето нормални хора!

Само 10-15% от населението на света са левичари. Това ги прави доста атрактивни, защото винаги по-рядкото е по-примамливо. И за това си има своите причини!

Според някои теории, левичарите са шампиони в оцеляването и срещуположният пол инстинктивно усеща това. Особено за женската половина на човечеството, генетичната обезпеченост е подсъзнателен стимул за избор на партньор. Всяка жена търси стабилен баща за своето поколение.
Те могат сами да се издържат много добре
Мъжете левичари са с 15% по-способни да забогатеят в сравнение с десничарите. Това ги прави безценни като избор за семейство.

Те са креативни
Много компютърни специалисти за левичари. Създатели на художествени произведения, музиканти и други творчески личности използват повече лявата си ръка. Това е гаранция за повече изобретателност и в интимния живот. Ето защо е добре да си изберете гадже левичар!

Източник: https://www.az-jenata.bg/ Снимка: Thinkstock

Общо
Защо е добре да се срещате с левичар?
Заглавие
Защо е добре да се срещате с левичар?
Описание
Бъдете сигурни, че сте в добри ръце при вашия любовник-левичар
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker