Новини

Как да НЕ посрещаме новия грип – 10 смешни съвета!

10 съвета за новия грип
10 съвета за новия грип

Сезонът на новия грип е!

Ето няколко смешни съвета как да НЕ преборим тазгодишния щам, които определено няма да помогнат, но поне ще ни развеселят.

1. Много вода не бива да се пие, защото грипният вирус се предава по въздушно-капков път. Капките са вода и слуз. Пие се ракия, никой не киха ракия. А нали помните д-р Радоева – тя е казала никаква вода да не се пие… :)

2. Не разчитайте на капки за нос. Това е химия. Разчитайте на механика – залепете с тиксо тръбата на прахосмукачката, оставяйки малък процеп, където плътно да забучите сламка. Използвайте устройството да изсмучете синусите си и остатъците мозък от черепа си.

3. В никакъв случай не слушайте колеги или съученици да се приберете вкъщи. Просто искат да не ги заразите.

4. Кашлицата всъщност е полезна – развива белия дроб, тренира коремните мускули и привлича вниманието.

5. Молете се за здраве. Не е ясно дали помага, но хората, като ги интервюират по телевизора и казват, че се молят за здраве, изглеждат добри.


6. Ако около вас се кихне, запалете запалка или кибритена клечка и вдишайте пламъка през носа и устата. Това ще дезинфекцира ноздрите ви, устната кухина, носоглътката и трахеята.

7. Не се къпете и мийте. С времето върху вас се натрупва защитен слой от умрели микроби, който предотвратява живите микроби да навлязат в меките ви места.

8. 99% от главоболието е наличие на прекалено много мисли в мозъка. Главоболията най-често засягат умните хора. Вземете пирон и го зачукайте между очите си, за да освободите вътрешното напрежение в главата си.

9. Идете на театър. Актьорите са по-концентрирани при кашлица, кихане, храчене и тук-таме изпадане в кома.

10. Ако нищо не помогне, симптомите ви ескалират и решите да идете на доктор, първо заразете всички, на които имате да си връщате, за да не си идете зян.

И съветът на екипа на „Здраве да е“ – колкото и да сте го закъсали, не прибягвайте до тези методи. Те могат само да ви помогнат с поредната доза Витамин С, разсмивайки ви. След това бързо отидете на лекар!

Източник: https://www.nenovinite.com/

Общо
Как да НЕ посрещаме новия грип - 10 смешни съвета!
Заглавие
Как да НЕ посрещаме новия грип - 10 смешни съвета!
Описание
Сезонът на новия грип е! Ето няколко смешни съвета как да НЕ преборим тазгодишния щам, които определено няма да помогнат, но поне ще ни развеселят.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker