Начало - Новини - Кобилкина с две безплатни лекции в Русе днес

Кобилкина с две безплатни лекции в Русе днес

Наталия Кобилкина с два безплатни семинара в Мол Русе

Наталия Кобилкина с два безплатни семинара в Мол Русе

За първи път в Русе сексоложката Наталия Кобилкина ще проведе две безплатни лекции.

Това ще се случи днес от 11 и 15 часа, на втория етаж в МОЛ-Русе. Първата лекция е на тема „10 начина да привлечем любовта в живота си, как да бъдем истински красиви, желани и обичани“ и ще се проведе от 11:00 до 12:30 ч. След кратка обедна пауза започва втората лекция, в която между 15:00 и 16:00 ч. Кобилкина ще разкрие „Тайните на успеха“.
И двете теми в семинара са в еднаква степен вълнуващи както за дамите, така и за господата, обещават от екипа на Кобилкина.
Десетки дами вече се възползваха от безплатния семинар на прочутата сексоложка Наталия Кобилкина, който се проведе през февруари в „София Ринг Мол“.
„Не трябва да забравяте, че всеки ден е нужно да си казваме колко обичаме и държим на човека до себе си“ – посъветва почитателките си известната сексоложка.
По думите й, всеки иска да чуе хубави думи за себе си от някого. „Спомням си преди години, когато бях фалирала, бях загубила всичко, един възрастен непознат мъж, минавайки покрай мен на улицата, ми каза, че съм много красива и нося светлина в себе си. Точно от това имах нужда, някой да ми каже, че вярва в мен. Това искат и всички останали хора, някой да им каже, че са специални“ – допълва Наталия.
Сексоложката посъветва присъстващите да обичат първо родителите си, тъй като неизбежно някой ден ще приличат на някой от тях.
„Спомнете си колко пъти казвате на хората, които са ви отгледали, че ги обичате и сте им благодарни за всичко, което са направили за вас. Това е важно за всички, научите ли се да обичате тях, ще обичате и себе си и ще привличате любов към себе си“ – обясни Наталия.

Кобилкина с две безплатни лекции в Русе днес
За първи път в Русе сексоложката Наталия Кобилкина ще проведе две безплатни лекции.

Коментари

Преминете на горе