Новини

Магнитотерапия: Изпратете вашия калций на „магнитно“ училище!

Магнитотерапия предотвратява отлагането на калциеви соли в кръвоносни съдове, бъбреци и стави

Магнитотерапия може да е и вашето решение
Магнитотерапия може да е и вашето решение

Пътищата за попадане на калция в организма и неговото регулиране от паратиреоидните жлези и витамин D са проучени добре, но до момента никой не е успял да обясни защо калцият се отлага там, където не бива. Защо изчезва от костите, където е нужен, като предизвиква болезнена остеопороза? Когато се получи отлагане на калциеви соли в стените на кръвоносните съдове, там веднага се появяват и други елементи, които образуват атеросклеротична плака и, заедно с холестерола и останалите фактори, които участват в кръвообращението, предизвикват така наречената инсуфициенция на циркулацията. Или иначе казано, получава се недостиг на кръв, кислород, храна и енергия в тази част на тялото, за която отговаря въпросният кръвоносен съд.

Ако калциевите соли започнат да се натрупват в бъбреците, скоро към тях се присъединяват нечистотиите, отделени соли и така започва да расте „бодливият“ камък, който разрушава бъбречната тъкан, а неговото разбиване и изхвърляне предизвиква една от най-силните болки, причинени на човек. Освен в кръвоносните съдове и бъбреците, калцият може да се отлага в ставните обвивки, което причинява хроничен ревматизъм. По този начин така необходимият ни калций с един удар поразява кръвообращението, бъбреците и костната система.
Има ли изход от това положение? Има. Отговорът се крие във въвеждането на калция в магнитно поле. Тук той получава инструкции, започва да кристализира под формата на оризови зърна и да се държи различно. Калцият вече е йонизиран, намагнетизиран и инструктиран! И тази промяна много добре се вижда под микроскоп. Нейонизираният и немагнитизиран калций е под формата на звезди с бодли, а намагнетизираният е като грахови зърна. Под въздействието на изкуствено или естествено магнитно поле, обикновеният кристализиран калций се превръща в лесно подвижни люспи. Те постепено се отделят с урината, чрез бъбреците, или с кръвта от стените на кръвоносните съдове, а така също и от ставните обвивки. По този начин природата допринася за естественото излекуване. Това може да стане като се носят магнитни предмети, гривни или огърлици или се пие намагнитизирана вода, получена с помощта на специална магнитна бъркалка.
А какво става с остеопорозата? Известно е че всички наши органи, тъкани и системи непрекъснато се обновяват. Това се случва и с костите. Старата кост се разгражда и се образува нова. При хората на средна възраст, обаче процесите, които разграждат костта, са четири пъти по-силни от градивните, затова се и появява остеопорозата, а костите се чупят по-лесно. Доказано е, че процесите на разграждане на костите са обратно пропорционални на силата на магнитното поле в обкръжаващата среда. Ако попаднем в нулево магнитно поле, например, както е при космонавтите, остеопорозата би могла да се развие само за един месец! Ортопедите много добре знаят, че на магнитни дюшеци, множествените счупвания по-бързо заздравяват, а е известно, че и с прилагането на магнитно статично перманентно поле, костният белег се образуват три пъти по-бързо.
Затова изпратете вашият калций в „магнитното училище“! Там ще научи къде би трябвало да отива и кои зони са забранени за него. Ще се изненадате как куп ваши проблеми скоро ще изчезнат, ако ползвате магнитна гривна, бъркалка или магнитно бижу.
Времето, когато вашият калций е бил неинформиран, ще остане само лош сън.

Д-р Йелисавета Куносич
Д-р Ивана Джавич

Общо
Магнитотерапия: Изпратете вашия калций на „магнитно“ училище!
Заглавие
Магнитотерапия: Изпратете вашия калций на „магнитно“ училище!
Описание
Магнитотерапия предотвратява отлагането на калциеви соли в кръвоносни съдове, бъбреци и стави
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker