Новини

Максим Бехар дарява 1000 лева за Хитрино

Тони Стораро организира голям концерт в Шумен, за да помогне на пострадалите

Максим Бехар - дарение.
1000 лева дарява за пострадалите в Хитрино известният PR експерт Максим Бехар.

1000 лева дарява за пострадалите в Хитрино известният PR експерт Максим Бехар. Така той се опитва да помогне на хората да преодолеят огромната трагедия, която сполетя селото, което председателят на Управителния съвет на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, познава като петте си пръста и е само на минути път от родния му Шумен, на който той е почетен гражданин от 11 години.

Генералният почетен консул на република Сейшели в България също така призовава бизнеса в нашата страна да се включи в кампанията, която той нарича „Дари 1000 за Хитрино“! Според него само представителите на бизнеса могат да помогнат бързо и ефективно за възстановяваването на хората и щетите в пострадалото село. PR експертът апелира да се даряват пари, кръв и предмети на хората.
Снощи в предаването на Светослав Иванов „120 минути“, където гостуваха Тони и Фики Стораро, Стораро старши пък обяви, че ще организира голям концерт в Шумен, в който ще участват той, синът му Фики и още много негови приятели. Събраните пари от концерта ще бъдат дарени на пострадалите от инцидента в Хитрино, заяви още певецът на „Ти не си родена за сълзи“.
Популярният певец е родом от Шумен и не веднъж или два пъти е играл по улиците и жп релсите на селото, което е само на 15 км от града. Това разказа самият той в предаването на Би Ти Ви.


Около 500 доброволци са дарили кръв за пострадалите в Хитрино през изминалите два-три дни. Това казва пред „По света и у нас“ заместник-министърът на здравеопазването в оставка д-р Ваньо Шарков. Данните сочат, че най-много са доброволците от София, Шумен и Варна. Недостиг на кръв и кръвни продукти в момента няма.
Актьорът Павел Попандов призова партиите да дарят от парите за партийните субсидии за пострадалите в Хитрино. Това се случи по време на гостуването му в предаването на Би Ти Ви „120 минути“. „Или така, или като всеки депутат дари по една заплата реално ще помогнем за горките хора, останали без покрив навръх Коледа“, призова още той. Поппандов гостува на водещия Светослав Иванов по повод 5-годишнината от кончината на големия актьор и негов приятел Велко Кънев, който почина на 11 декември. Велко Кънев дълго се бори с рака на гърлото и си отиде на 63 години.

Общо
Максим Бехар дарява 1000 лева за Хитрино
Заглавие
Максим Бехар дарява 1000 лева за Хитрино
Описание
Тони Стораро организира голям концерт в Шумен, за да помогне на пострадалите.
Автор
Публикувано от
Здраве да е

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker