МедицинатаНовини

МЦ „Д-р Щерев” прави безплатни спермограми

С 25 % успеваемост в зачеването русенската клиника посреща Бабинден

По 3 безплатни обикновени спермограми предлага МЦ "Д-р Щерев".
По 3 безплатни обикновени спермограми предлага МЦ „Д-р Щерев“.

Медицински център „Д-р Щерев” и през този месец предлага безплатни изследвания. На 22 и 23 януари този път желаещите ще могат да си направят по 3 безплатни обикновени спермограми след предварително записване на телефона на здравното заведение.
Не само жените, но и мъжете имат репродуктивни проблеми. В 50 % от случаите безплодието се дължи на силния пол. Затова ако в семейството има такива проблеми, първото нещо, което мъжът трябва да си направи, е спермограма. Тя представлява пълен анализ на семенната течност: химически, физически, клетъчен и др. Най-важното, което трябва да се знае, че преди изследването мъжът трябва да пази пълно полово въздържание от 3 до 5 дни.
В Център „Д-р Щерев” се правят два вида спектограми, обикновени и разширени. При разширения анализ допълнително се установява морфологията на сперматозоидите според критериите на Крюгер. Определя се процентът на сперматозоидите с добра и лоша морфология и последните се класифицират според дефектите. Допълнително изследване пък установява колко са живите и колко неподвижните сперматоизоиди.
Медицинки център „Д-р Щерев” има всички разрешителни за извършване на всякакъв вид асистирана репродукция : инсеминация и ин витро процедури/ , замразяване и съхранение на човешки репродуктивни клетки : сперматозоиди, яйцеклетки и ембриони/. С последната си придобивка , високотехнологично оборудване, медицинското заведение дава по-големи шансове за успешно забременяване.
Освен с репродуктивни проблеми обаче клиниката се занимава и с други здравни проблеми. Тя има гастро-ентерологичен и педиатричен кабинети, извършва профилактични гинекологични прегледи и малки оперативни интервенции, проследява бременност.
Само за година обемът на извършените в центъра прегледи и процедури е нараснал от 19 до 45 % в различните направления, което говори за повишено доверие. Успеваемостта при постигане на бременност е 25 %, процент съизмерим с останалите репродуктивни клиники.
На 21 януари клиника „Д-р Щерев” ще отпразнува Деня на родилната помощ, тъй като тази дата е и професионален празник за екипа от висококвалифицирани специалисти.

Етикети

Подобни публикации

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker