Начало - Новини - Медика кор обяви конкурс на тема „Сърцето обича“

Медика кор обяви конкурс на тема „Сърцето обича“

Медика кор организира конкурс

Медика кор организира конкурс

Конкурс за творчески изяви под надслов „Сърцето обича“ организира Специализирана болница за активно лечение Медика кор Русе по повод Световния ден на сърцето – 29 септември.

Целите на конкурса са насърчаване и мотивиране на възрастните хора за активен начин на живот, посредством творчески дейности.
Желаещите ще имат възможност да участват в конкурса в три направления – литературна творба, приложно изкуство и изобразително изкуство в срок до 29 септември, като изпратят творбите си на адрес: гр. Русе, ул. „Рига” 35, СБАЛК „МЕДИКА КОР”.
Произведенията ще бъдат оценявани от компетентно жури в състав: графичен дизайнер, журналист и кардиолог. Наградите на СБАЛК „МЕДИКА КОР“ ще получат класиралите се на първо, второ и трето място участници в трите направления.

Всички участници в конкурса са поканени на лекция на тема: „Превенция на сърдечните заболявания през есента“ на 10 октомври в кафе – библиотека „Буда Хаус“, от 18.00 часа, където ще бъдат връчени наградите на победителите.

Медика кор обяви конкурс на тема "Сърцето обича"
Конкурс за творчески изяви под надслов „Сърцето обича“ организира Специализирана болница за активно лечение Медика кор - Русе по повод Световния ден на сърцето – 29 септември.
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе