Новини

„МЕДИКА КОР“ отбелязва Световния ден на сърцето с поредната инициатива

Инициативата е част от кампанията „Сърцето обича“

Инициативата е част от кампанията „Сърцето обича“.
Посланието „Сърцето обича“ избра тази година СБАЛК „МЕДИКА КОР“ за поредицата от събития, свързани със Световния ден на сърцето – 29-ти септември.

Посланието „Сърцето обича“ избра тази година СБАЛК „МЕДИКА КОР“ за поредицата от събития, свързани със Световния ден на сърцето – 29-ти септември. Една от инициативите се състоя днес във фоаето на МОЛ Русе. Квалифициран екип от кариологичната болницата измерваше кръвното налягане и консултираше гражданите в края на работната седмица.

В средата на лятото специализираната болница по кардиология зае своето място в оборудван с високотехнологична апаратура корпус, разположен на 3-ия етаж на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ”. СБАЛК „Медика Кор“ осигурява спешна и планова инвазивна кардиологична помощ за обширен регион от Централна Северна и Североизточна България. През годините досега лекарите са спасили близо 20 000 пациенти от областите Русе, Разград, Търговище и Силистра. Освен висококвалифицирана медицинска грижа пациентите получават и емоционална подкрепа и милосърдие от страна на целия персонал.
Инициативата е част от кампанията „Сърцето обича“. Като допълнение към пункта за измерване на кръвно налягане ръководството на болницата организира и творчески конкурс в три категории. Победителите ще бъдат излъчени следващата седмица, а награждаването ще се състои на 10.10.2017 г. в кафе-библиотека „Буда хаус“. Организаторите са предвидили и беседа с кардиолози на тема „Превенция на сърдечните заболявания през есента“.

Общо
„МЕДИКА КОР“ отбелязва Световния ден на сърцето с поредната инициатива
Заглавие
„МЕДИКА КОР“ отбелязва Световния ден на сърцето с поредната инициатива
Описание
Инициативата е част от кампанията „Сърцето обича“.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker