Начало - Новини - Медика – Русе отваря врати за Световна седмица на кърменето

Медика – Русе отваря врати за Световна седмица на кърменето

Oтворени врати по повод предстоящата Световна седмица на кърменето организира на 1 август Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Медика – Русе”.

Oтворени врати по повод предстоящата Световна седмица на кърменето организира на 1 август „Медика – Русе”.

Oтворени врати по повод предстоящата Световна седмица на кърменето организира на 1 август Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Медика – Русе”.

Инициативата ще се проведе в Конферентната зала на Лечебното заведение и ще започне в 11 часа.
Добре дошли ще бъдат както настоящи, така и бъдещи майки. Лекция за ползите от кърменето и профилактиката на заболяванията по време на кърмене ще изнесе доктор Татяна Итова. Бъдещите майки ще могат да получат ценни съвети за техниките за оттичане на кърмата. Гости на Отворените врати ще бъдат консултантът по хранене Филип Хайвазян и съпругата му. Те ще разкажат повече за здравословното хранене и храните, които са най-ценни за майките по време на кърмене.
За предварително записване 0882 670282 – Отделение по Гинекология.
Световната седмица на кърменето се отбелязва ежегодно през първата седмица на август в повече от 120 страни по цял свят. Началото й е поставено през 1992 година. Създадена е от Световен Алианс за активна подкрепа на кърменето с цел възраждане и възстановяване на практиките за кърмене.

Медика - Русе отваря врати за Световна седмица на кърменето
Oтворени врати по повод предстоящата Световна седмица на кърменето организира на 1 август Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Медика – Русе”.
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе