НовиниОт природата

Миранда Кер и Kora Organics – веган козметика за вашата кожа

Сокът от Нони – регенерира, съживява клетките, усвоява хранителните вещества

Миранда Кер става квалифициран холистичен лекар, за да създаде своята своята линия за еко козметика.
Миранда Кер става квалифициран холистичен лекар, за да създаде своята своята линия за еко козметика.

Тя е един от ангелите на известната марка Victoria’s Secret, емблематично лице на най-големите световни марки, но едва ли знаете, че Миранда Кер става квалифициран холистичен лекар, за да създаде своята своята линия за еко козметика Kora Organics. Австралийският модел използва само сертифицирани органични съставки, а всичките продукти са веган, нетоксични и не са придобити чрез жестокост. Тя също така страстно подкрепя еко организацията за защита на дивите животни Wildlife Warriors и наскоро позира гола, окована за дърво в знак на протест срещу липсата на защитено място на коалите.
Миранда Кер поддържа „зелен” начин на живот в ежедневието си. Използва енергоспестяващи крушки и кара колело, но освен това се е отдала на начинанието да отглежда собствени зеленчуци. Самата тя казва, че когато е работила на пълен работен ден като модел (около 18) се запознала с химикалите, които се съдържат в повечето продукти за грижа за кожата и в продължение на години е търсила асортименти, който не само да са сертифицирани биологично, но също така да дават и резултати. И тъй като не е успяла да намери нищо от това, което е търсила на козметичния пазар, ето защо е решила да създаде своя собствена гама.
Kora Organics стартира четири години след като моделът е работил по разработването на продукта със собствения си органичен фармацевт. Това са години прекарани в опити и тестване на формулите върху нея самата, докато не остане доволна напълно. Тя е напълно убедена, че е много важно човек да знае, за да може да прави по-информирани решения за това, което ще постави върху кожата си. И тъй като все още редовно се качва на модния подиум, Кер не може да сложи името си на нещо, в което тя не е убедена, че е добро. „Като основател и управляващ директор на Kora Organics аз вземам активно участие в бизнеса ежедневно – от разработването на продуктите, финансирането, маркетинга и световното разпределение на продажбите“, казва тя. А откакто е станала майка, се е научила да планира времето си по-ефективно, за да е сигурна, че може да даде на семейството, компанията и на клиентите си най-доброто от себе си. Всичко е въпрос на планиране и подготовка!“, допълва още Кер.
И, подобно на много предприемачи, Миранда прекарва нещата през собствените си преживявания и убеждения при създаването на нови продукти. 

Сокът от Нони съдържа в голяма концентрация веществото Proxeronin , което регенерира, съживява клетките и увеличава способността им да усвояват хранителните вещества.
Сокът от Нони съдържа в голяма концентрация веществото Proxeronin , което регенерира, съживява клетките и увеличава способността им да усвояват хранителните вещества.

Тя говори за нони, която е една от основните съставки в козметичната серия. И по-специално сокът на растението. Сокът от Нони съдържа в голяма концентрация веществото Proxeronin , което регенерира, съживява клетките и увеличава способността им да усвояват хранителните вещества. Тя се е запознала с плода, когато била на 12 години благодарение на баба си, и от тогава е част от ежедневната й диета и грижа за кожата. Клиентите от цял свят, също са на мнение, че е качеството, целостта и резултатите, които разграничават Kora Organics от конкурентите им на пазара е честността.
Kora Organics е на разположение на сайта Net-A-Porter. Продуктите KORA Organics имат официален сертификат за качество и органичност. За първи път се появяват през 2009г. с цел да задоволят личните потребности на Миранда Кер за качествена и възможно най-естествена козметика. Внушаващият лист от съставки в козметичната й колекция включва 177 витамини и минерали, макробиотични соли от Тихия океан, розова вода и розово масло.

Общо
Миранда Кер и Kora Organics – веган козметика за вашата кожа
Заглавие
Миранда Кер и Kora Organics – веган козметика за вашата кожа
Описание
Миранда Кер поддържа „зелен” начин на живот в ежедневието си.
Автор
Публикувано от
Здраве да е!
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker