Новини

Мис Вселена България стопила 17 килограма

Виолина Анчева влязла във форма с фитнес и правилен хранителен режим

Виолина Анчева - Мис Вселена България.
Виолина Анчева, която ще представи България на „Мис Вселена” , е стопила 17 килограма за около 8 месеца.

Виолина Анчева, която ще представи България на „ Мис Вселена ” , е стопила 17 килограма за около 8 месеца, сподели самата тя пред аудиторията на тв предаването „Тази неделя”.

21-годишната красавица успяла да смъкне излишните килограми с хранителен режим и фитнес, с което изненадала журито. Организаторът на конкурса Магдалина Вълчанова разказа, че независимо че момичето надвишавало обичайните перфектни мерки, тя била тази, която на предварителния кастинг настоявала Виолина да бъде допусната до конкурса. Смятала, че това ще бъде стимул за нея. Въпреки това била изумена от резултата, който студентката по европеистика е постигнала. В крайна сметка Виолина не само оправдала доверието, което й било гласувано, но и единодушно журито й присъдило титлата.
Силният характер на победителката личи не само от успеха й с килограмите. Момичето разчита на себе си и да се издържа. Тя следва, но едновременно с това и работи. Готвенето е нейното хоби. Обича много животните и у дома си отглежда три кучета. Споделя, че в момента няма човек, на когото да е подарила сърцето си. Очевидно, Виолина се е посветила на кариерата си.
Седмица преди красивата Виолина да бъде обявена за представителка на България на конкурса „Мис Вселена” във Филипините, тя трябваше заедно със своите подгласнички 19-годишната плевенчанка Вероника Биковска и 24-годишната Щилиана Кирева от Стара Загора да участва в конкурса „Мис Национален отбор“. Той обаче, както е известно, се провали. Затова организаторите проведоха конкурса за избор на красавица, която да участва в „Мис Вселена”, при закрити врати.

Мис Вселена България стопила 17 килограма
Виолина Анчева влязла във форма с фитнес и правилен хранителен режим.
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker