МедицинатаНовини

Моделиране на тялото през летните месеци в „Медика Експерт”

Медицинският център е с ново работно време заради жегите

Моделиране на тялото през летните месеци в „Медика Експерт”.
Моделиране на тялото през летните месеци в „Медика Експерт”.

С ново работно време посреща от началото на този месец своите пациенти и клиенти Медицински център „Медика Експерт”. Промяната е направена основно за удобство на хората и е съобразена с традиционните русенски жеги през летните месеци.
Процедурите вече се провеждат в периода от 7.30 до 19.30 часа в помещения, където температурата се контролира и не е горещо.
Така ще се даде възможност на хората с хронични заболявания и сърдечни проблеми да проведат рехабилитацията си във време, когато е по-хладно навън. Промяната ще е от полза за активно работещи, които искат да проведат процедури в МЦ „Медика Експерт”.
От новия график могат да се възползват не само хора със здравословни проблеми, но и такива, които просто искат да се отдадат на релакс и да моделират тялото си.
Във възстановителния център на „Медика Експерт” се предлага пълен пакет с разкрасителни процедури. Изключително популярни са антицелулитните масажи. Те могат да бъдат мануални или да се правят с апарат. Възможно е да се съчетаят и двата вида.
Антицелулитните масажи може да бъдат успешно съчетани с детоксикатор и с изготвена от физиотерапевтите индивидуална фитнес програма. В комбинация с подводен масаж в тангенторни вани, се постига по-добро извайване на тялото.
Центърът предлага и с целутрон, който стимулира определени зони. Това помага за изчистване на токсините от организма, разграждане на мастните депа и стягане на тялото.
Популярен в последните месеци е осцилаторът, с който може да се направи както антицелулитна процедура на ръцете и бедрата, така и лифтинг на лице. Особено подходящ е за заличаване на тъмни кръгове и торбички под очите и цялостно освежаване на кожата. При използване на пакетни услуги, клиентите на центъра използват отстъпка.

Общо
Моделиране на тялото през летните месеци в „Медика Експерт”
Заглавие
Моделиране на тялото през летните месеци в „Медика Експерт”
Описание
Медицинският център е с ново работно време заради жегите
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker