Новини

Модерен рибен магазин отвори врати на Покрития пазар в Русе

Кунчо Кунчев и собствениците прерязаха лентата на модерен рибен магазин
Кунчо Кунчев и собствениците прерязаха лентата на модерен рибен магазин

Шефът на „Общински пазари” Кунчо Кунчев уважи старта на обновен рибен магазин в Русе. Той се намира на Покрития пазар и отваря врати след голям ремонт. Обектът изпълнява изискванията на Агенцията по храните и целта на вложените средства е клиентите тук да избират в по-приятна обстановка, да бъдат обслужвани по-добре, по-чисто, а рибата и рибните продукти да бъдат съхранявани и предлагани по начин, който гарантира тяхната свежест. Това коментира пред „Здраве да е” Кунчо Кунчев.
От съществуващия преди няколко месеца магазин за риба е останало същото само мястото. Направени са нов втори подход от към улицата, места за съхранение, транжиране и чистене на риба, тук има нова специална, доста скъпа настилка, горещо препоръчвана от хигиенна гледна точка в такива обекти. Хладилните съоръжения и масите за предлагане на транжирана риба са нови и от специален материал, огромните аквариуми дават възможност за по-богат избор на жива риба, помислено е за абсолютно всичко, така че клиента да направи своя избор.

Рибата в магазина е с доказан произход
Рибата в магазина е с доказан произход

Наемателят от години разполага с огромни язовирни площи, така до клиентите на магазина пристига жива риба, с доказан произход и качества. Това, което не се среща като видове в нашата страна и морска риба от Средиземно море, се осигурява чрез директен внос от Гърция, което гарантира добри цени и гаранция за произхода.
„Общински пазари“ приветства такива инициативи и всеки предприемчив русенец, които се опитва да даде на хората нещо ново, различно и полезно ще намери в наше лице подкрепа. Именно на такива предприемчиви русенци, ще разчитаме да съживят нашия град и региона, да предложат нещо ново и полезно на хората, заяви още Кунчо Кунчев.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker