Новини

Мисис България Ана Иванова дарява усмивки на малчугани

Красавицата събира гости за благотворителен имен ден

Ана Иванова - подкрепя възгледите на Франсоа Оланд.
Навръх именния си ден Мисис България Ана Иванова ще направи благотворително парти за своята традиционна иницатива „Дари усмивка“.

Навръх именния си ден Мисис България Ана Иванова ще направи благотворително парти за своята традиционна иницатива „Дари усмивка“. Куп нейни гости ще подкрепят благородната кампания в пиано бар „Магнито“.
Това е второто събитие за годината в помощ на социално слабите деца и ще събере подаръци за малчуганите преди Коледните празници. Вместо цветя за имения ден, завърналата се на родна земя красавица ще очаква дарения за деца в неравностойно положение.

Това е втората инициатива на Ана Иванова за тази година – преди абитуриентски балове тя поде кампания за подпомагане на младежи в неравностойно положение с дарение на официални тоалети за първия им бал. Мотото на инициативата, подкрепена от куп короновани красавици, бе: „Нека заедно да помогнем на лишените от родителски грижи, на тези, които живеят в социално слаби семейства и тези, за които насилието и мизерията са ежедневие! Нека им дарим една голяма и щастлива усмивка! Заедно можем!“
Носителката на титлата Мисис България, която повече от 10 години живее в Монако, организира благотворителни инициативи и в една от най-малките, но и най-богати държави в Европа. Това й донесе една от престижните награди за благотворителност „Златно сърце“ 2014. Като президент на фондация „Монако дриймс” тя става първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако.
Носителка е на титлата „Мисис България 2008” и „Дама на годината 2014”. Открива собствена фирма за модели „Фешън Бътърфлай“ и успешно я развива. Благодарение на добрите й мениджърски качества тя става първата българка, получила почетен медал от Кмета на града, където развива бизнеса си. През 2009 г. представя България на международен конкурс в Рига и печели приза „Мисис Европейски съюз“.
Българката навлиза и в политическата кариера като подкрепя възгледите на Франсоа Оланд за имигрантите и вече получи предложение да се включи в общинската предизборна листа на левите в Монако.

Общо
Мисис България Ана Иванова дарява усмивки на малчугани
Заглавие
Мисис България Ана Иванова дарява усмивки на малчугани
Описание
Красавицата събира гости за благотворителен имен ден.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker