Новини

Наталия Кобилкина: Бъдете глухи жаби

Чаровната психоложка разкрива тайните на успеха пред русенци

Наталия Кобилкина - семенар.
„Бъдете глухи жаби, ако искате да успеете!“- посъветва своите слушатели харизматичната психоложка и треньор по личностно развитие Наталия Кобилкина.

„Бъдете глухи жаби, ако искате да успеете!“- посъветва своите слушатели харизматичната психоложка и треньор по личностно развитие Наталия Кобилкина вчера по време на семинар в Русе на тема „Тайните на успеха“. И им разказа притчата, откъдето тръгва изразът за глухата жаба: „ Наредили се едни жаби на една линия и започнали да тичат, но докато бързали към финала, другите жаби, които гледали отстрани, започнали да нареждат, че това е пълна лудост, че къде се е чуло и видяло жаби да се надбягват и други подобни. Една по една тичащите жаби започнали да се отказват, накрая до финала стигнала само една. Когато я попитали как е постигнала това, се оказало, че тя била глуха.“
Самата Кобилкина в началото на своята кариера била също глуха жаба. „Искаш да станеш сексоложка?! Българите са толкова консервативни, че ще умреш от глад“, посъветвал я известен професор. Напористата рускиня не само че не се съобразила, дори напротив – казала си, че това е нейният шанс, защото няма да има конкуренция и ще й е по-лесно да развие този бизнес. С упоритост Кобилкина започнала да преследва целта си, а резултатът вече всички го виждат.
Днес вещата в психиката на мъжете и жените Наталия повече от всякога е убедена, че успешен човек е оня, който живее по собствени стандарти, според своите разбирания. За да постигне това обаче, човек трябва да притежава определени качества. Кои са те?
• Упоритост, дисциплина, последователност.
• Вяра в себе си.
• Креативност.
Освен всичко това успешният човек винаги има ясно намерение, знае какво иска и действа. Никога не чакайте да сте напълно готови, започнете преди това, учете се в крачка, учи Наталия Кобилкина. Ако много искате някаква работа, не се отказвайте, срещнете се с шефа, направете нещо нестандартно и ще постигнете своето, казва тя. И разказва за един тренинг, по време на който мъжете трябвало да спират непознати жени и да им обяснят, че ги харесват и искат да правят секс с тях. Пълен провал за повечето. Един от мъжете обаче с нейна помощ зад „кулисите“ успял да си уговори среща, на другия ден не само че правил секс с момичето, но и завързал трайна връзка с него. Тайната? Просто бил упорит, не се отказал и накрая попаднал на подходящата жена. Освен това излъчвал самочувствие. Ако трябва да обобщим, съветът на Наталия Кобилкина е: „Пробвайте, докато стане.“ Ако една стратегия не работи, опитайте друга, ако определени качества ви липсват- развийте ги,съветва още Кобилкина. И напомня, че волята е тази, което определя вътрешната ни сила, върху която се греди всеки успех. Тя издава още една тайна – че всичко в живота ни е резултат от нашите навици. И съветва: „Създавайте добри и полезни навици, преборете се с лошите, с тези които ви дърпат назад“.
Нито успехът, нито любовта са даденост, те се постигат и защитават всеки ден, обръща внимание още Наталия Кобилкина. А по отношение на България и българите смята, че у нас е прекрасно място за бизнес, но повечето хора нямат навика да мислят, че могат и дори не смеят да пробват. „Всички се страхуваме, но успешните въпреки това действат, докато останалите не правят нищо“, казва в заключение авторката на редица книги за личностно развитие.

Общо
Наталия Кобилкина: Бъдете глухи жаби
Заглавие
Наталия Кобилкина: Бъдете глухи жаби
Описание
Чаровната психоложка разкрива тайните на успеха пред русенци.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker