Начало - Новини - Нова мода в бижутата – позитивни лилави гривни

Нова мода в бижутата – позитивни лилави гривни

Лилави гривни - нова терапия за позитивни мисли

Лилави гривни – нова терапия за позитивни мисли

Позитивни лилави гривни са хит в бижутерията.

По новата мода луднаха не само наши, но и чужди знаменитости. Според http://www.cluborfei.com/ идеята е проста: Сложете на ръката си лилава гривна в знак на това, че ще прекарате 21 дни без оплаквания, мрънкане и клюки. В момента, в който помислите за нещо негативно, прехвърлете гривната на другата си ръка и започнете отброяването на дните отново. Животът ви ще се промени до неузнаваемост!
Както казват, ако искаш да промениш живота си към по-добро, промени мислите си. Престани да зацикляш върху негативното, да се сравняваш с другите, да интригантстваш и да се оплакваш. Изглежда просто. Още повече, много хора дълбоко вярват, че мислят изключително в позитивна посока. За да пренастроите мислите си и да проверите себе си, Уил Боуен предлага да си сложите лилава гривна и честно да я носите на едната си ръка 21 дни без негативни мисли.
Именно виолетовият цвят, по мнение на психолозите, оказва тонизиращо въздействие върху мозъка, помага да се снеме тревогата и раздразнението, а 21 дни са достатъчни всеки навик да се закрепи в подсъзнанието.
Самият автор признава, че той самият е успял да носи плътно 21 дни гривната на едната си ръка чак след 3-месечни опити, а повечето от хората стигат до този резултат дори след 5 – 6 месеца. Първите няколко седмици гривната скача от ръка на ръка по 10-20 пъти на ден, после веднъж дневно, а след няколко месеца може да се задържи и цяла седмица. Идеята му се оказва толкова забележителна и ефективна, че намира поддръжка сред милиони хора по целия свят.
През това време човек се научава да забелязва повече положителни моменти в себе си и в света наоколо. Много от тях пишат, че сякаш са им свалили превръзка от очите – оказва се, че светът не е чак толкова лош, а наоколо всеки ден се случват наистина интересни и позитивни неща. В началото вие откривате това трудно, но с времето този избор става по-осъзнат, а светът се преобразява до неузнаваемост.

Нова мода в бижутата - позитивни лилави гривни
Позитивни лилави гривни са хит в бижутерията. По новата мода луднаха не само наши, но и чужди знаменитости.

Коментари

Преминете на горе