Новини

Нова ехографска система в кардиологичното отделение на софийска болница

Ще могат да се извършват прецизни неинвазивни диагностики на сърдечно-съдовата система

Нова ехографска система в кардиологичното отделение на софийска болница.
Нова ехографска система в кардиологичното отделение на софийска болница.

Последно поколение апаратура от най-висок премиум клас вече работи на територията на клиниката по кардиология в университетската болница „Софиямед“. Тя е произведена от технологичния гигант PHILIPS Healthcare и се дистрибутира в България от м.август тази година. Чрез нея кардиолозите от болница „Софиямед“ ще могат да извършват прецизна неинвазивна диагностика на сърдечно-съдовата система за установяване на вродени и придобити сърдечни и съдови болести.
„Моделът EPIQ 7C е най-високият клас ехокардиограф произвеждан някога, който прави работата ни истинско удоволствие, защото да работиш с най-добрата апаратура е привилегия. Чрез новата техника освен ехокардиография извършваме изследвания като стрес тест под ехографски контрол, контрастна ехокардиография, ехографска оценка за прилагане на сърдечна ресинхронизация (CRT) и триизмерна ехография на сърце. Благодарение и на ангиографската ни система за инвазивна диагностика и интервенционално лечение на сърдечно-съдови заболявания гарантираме на пациентите си най-високото ниво и по-важното- комплексност на медицинската услуга, с топ апаратура и от висококвалифицирани кардиолози и инвазивни кардиолози“, коментира доц. д-р Добри Хазърбасанов, завеждащ Клиниката по кардиология в болница „Софиямед“.
Този апарат е безпрецедентен напредък при машините с ултразвук и може да помогне на претоварените болници и здравните системи да работят по-добре, защото те непрекъснато са изправени пред предизвикателството да осигуряват по-високо качество на грижите по икономически ефективен начин. Целта е бърза и точна диагностика от първия път за по-малко време. Най-модерните ултразвукови изследвания днес изискват подобрена клинична информация от всяко сканиране, бързи и по-последователни команди, които са лесни за изпълнение, и по-високо ниво на доверие, дори и за пациенти, които не разбират от техника.
Апаратът предлага повече доверие в диагнозите дори и за най-трудните си случаи. А патентованата аритектура nSIGHT Imaging въвежда изцяло нов подход към формирането на ултразвуковите изображения. xMATRIX е многофункционален ултразвуков преобразувател от най-върхова технология, а nSIGHT Imaging-а прави мощни xMATRIX технологии, което позволява да се направи първото панорамно сканиране на органи в света.
EPIQ 7 предлага широка гама от сложни Q-Apps, които да определят количествената ултразвукова информация за изображението.

Общо
Нова ехографска система в кардиологичното отделение на софийска болница
Заглавие
Нова ехографска система в кардиологичното отделение на софийска болница
Описание
Ще могат да се извършват прецизни неинвазивни диагностики на сърдечно-съдовата система.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker