Новини

Норбеков разкри таен план за унищожение на България

Всички отговори се крият в завръщането на националните традиции, смята известният в цял свят философ и психолог

Норбеков
Норбеков

Мирзакарим Норбеков обича да посещава България, защото е убеден, че тук хората са духовни и човечни. Създал е много приятелства у нас през годините. Известният психолог, философ и автор на безброй рецепти за постигане на щастието твърди, че Странджа планина е едно от най-магичните места на света. При поредното си гостуване у нас Норбеков дори ще предприеме пешеходен поход в Странджа.

Докато пътува в други държави като Франция и Германия той създава много познанства. Само в България, обаче, те се превръщат в истински приятелства, сподели самият той в предаването „Преди обед“ на bTV.
„България е една от редките националности, които намаляват. Много е неприятно явлението, при което хората над 30-годишна възраст масово са неженени и без деца”, казва загрижено той.

Приятелят на България разкрива, че съществува програма „Златен милиард“, която цели унищожението на цялата ни нация. Нейната стратегия е да създава у народа изкуствено поведение, което не произтича от неговите традиции.
На въпроса кой стои зад тази конспирация той отговори: „Нямам армия, нямам половин планета и нямам 90% от всички пари на планетата, за да мога открито да ги предизвикам. Аз имам отговорности пред семейството си и, ако открито говоря, това означава, че ги извиквам на дуел, а моите възможности са ограничени“.
Норбеков допълни, че намалява не само българската нация, а цяла Европа. Според него решението за този проблем са националните традиции, които с хилядолетия са се предавали от поколение на поколение. Това засяга най-вече поведението на мъжете и жените, които все повече разменят ролите си. Известният учен е категоричен, че за да не успее тайният план жените трябва да останат по-женствени, а мъжете – по-мъжествени, за да има по-голямо привличане между тях, да изграждат по-здрави връзки, а оттам и да дойде поколението.
Норбеков остро разкритикува модерния градски начин на живот. По думите му това е начин за самоунищожение. „Когато в града един от пет души няма дете, а другите четири имат по едно дете, градът е като месокомбинат, в който ви правят на кайма и отивате в гробищата“, смята известният психолог.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker