Новини

Отворена среща-дебат на общопрактикуващи лекари

Ще бъдат засегнати и множество актуални за бранша проблеми, сред които казусът с пръстовите идентификатори и потребителските такси

Общопрактикуващи лекари - актуални проблеми.
Точно този ден са избрали от Дружеството на Софийските общопрактикуващи лекари за отворена среща – дебат, която през тази година е под мотото „Актуални проблеми на общопрактикуващите лекари“.

На 3-ти декември се отбелязва Световния ден на хората с увреждания.

В цял свят се организират събития, които да напомнят, че е необходима ефективна промяна в условията на хивот на хората с увреждания. През 1992 г. Генералната асамблея на ООН обявява този ден за Международен ден на хората с увреждания. Този ден е в подкрепа на правата, достойнството и добруването на хората с увреждания. Той трябва да даде възможност за свободен и независим живот на хората с различни увреждания и тяхното пълноправно участие в обществото.

Точно този ден са избрали от Дружеството на Софийските общопрактикуващи лекари за отворена среща – дебат, която през тази година е под мотото „Актуални проблеми на общопрактикуващите лекари“. Тя ще се проведе в Гранд хотел България, а сред участниците в програмата ще бъде д-р Марк Бери, който ще представи възможностите за корекция на проблеми в опорно-двигателния апарат, предоставяни от клиниката за гръбначни заболявания в София, в която той работи.

Д-р Бери ще вземе участие с презентация на възможностите за въздействие върху костно-мускулната система чрез методите на хиропрактиката. Той ще говори за неинвазивните методи на лечение, прилагани от него и колегите му в лечебното заведение, ще представи и случаи с успешно протекло лечение и отзиви на пациентите. Медиците ще могат да се запознаят с методологията и спецификата на индивидуално изготвените терапевтични комплекси, които се прилагат с успех в Клиниката, както и техники за превенция на възможни проблеми в опорно-двигателния апарат.

В рамките на конференцията специалистите от София и други области ще обсъдят още проблемите на съвременната медицина и ще се запознаят с новостите в областта на имуностимулацията, повишената лекарствена ефективност, световните тенденции в клиничните проучвания и в частност мястото на България там. Ще бъдат засегнати и множество актуални за бранша проблеми, сред които казусът с пръстовите идентификатори, потребителските такси и промените в различни наредби.

Срещата на Дружеството на Софийските общопрактикуващи лекари ще се проведе на 3 декември 2016 година, събота, от 9 часа в Гранд хотел България, бул. Цар Освободител 4 в столицата.

Общо
Отворена среща-дебат на общопрактикуващи лекари
Заглавие
Отворена среща-дебат на общопрактикуващи лекари
Описание
Ще бъдат засегнати и множество актуални за бранша проблеми, сред които казусът с пръстовите идентификатори и потребителските такси.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker