Новини

Още от Гал Сасон: 2017-а е година на изцелението

Личните съвети на астролога за здраве: чиста храна, спорт и любов

Гал Сасон - не разчитайте на традицията, а изследвайте, проверявайте.
„2017 година е година на изцелението! Но това не означава, че няма да се разболяваме. 2017-а не е година на перфектно здраве, а на перфектно лечение”, каза световноизвестният астролог и кабалист Гал Сасон при поредното си гостуване в България.

„2017 година е година на изцелението! Но това не означава, че няма да се разболяваме. 2017-а не е година на перфектно здраве, а на перфектно лечение”, каза световноизвестният астролог и кабалист Гал Сасон при поредното си гостуване в България. Затова той препоръча да се вслушваме в сигналите на тялото, защото е важно навреме да бъде поставена диагноза, за да получим лечение.

Понеже днес е Бабинден, ще споделим мнението на известния астролог за това дали е добре майките да определят датата на раждане, като избират да родят със секцио. Гал Сасон смята, че не е добре да се намесваме, освен ако това не се налага по медицински съображения. Душата на бебето решава кога то да се появи на бял свят, твърди той. Разказва, че жена по съвет на астролога си договорила секцио за определна дата и час, но лекарят закъснял, операцията се отложила с 3 часа. Според Сасон това не е случайно, душата на бебето е знаела кога трябва да се появи на бял свят.
Тъй като тази година по китайския календар ще е Годината на петела, цветовете, които ще ни защитават и ще ни носят успех, са жълто, кафяво и златно. Според Гал добре е в центъра на офиса, всекидневната или спалнята си да поставим нещо златно – например ваза, килим или друг предмет, той ще пази здравето ни, защото там по фън шуй се намира потокът на здравето.


Годината на петела е на говоренето, на комуникацията, така че ако имаме болка в областта на гърлото, значи не се изразяваме правилно, казва още Гал Сасон. Тъй като тази област е свързана със знака на Телеца и на финансите, колкото повече говорим, колкото по-добре се изразяваме, толкова повече пари ще привличаме.
През тази година храната ще е много важна, предупреди астрологът. Той е убеден, че храната е фактор номер едно за здравето на хората. Не бива да прекаляваме с нея и трябва да я подбираме много внимателно, да търсим чисти продукти. „Някои казват, че млякото е много полезно, други – че трябва да се ядат еди какви си меса, трети държат на хляба. Хлябът, млякото, дори месото в миналото може да са били добри, но сега с консервантите и хормоните, които се влагат в тях, може да са опасни. Затова не разчитайте на традицията, а изследвайте, проверявайте” – казва Гал Сасон.
На риск са изложени сърцето и кръвообръщението в периодите на затъмненията. За да се предпазите, е добре да правите кардиоупражнения. Това може да се случи като увеличите разходките в планината, в парка заедно с кучето или като смените автомобила с велосипеда. Разбира се, при различните зодии има различно предразположение. През тази година затъмненията и ретроградният Меркурий ще влияят повече на земните зодии. Девата например трябва да спазва здравословен режим на хранене, може да има проблеми най-вече в периода 5 август – 12 септември.
Личните му съвети за здраве са:
Внимавайте какво ядете, храната е от значение! Пийте зеленчукови сокове. Самият аз когато пътувам, пия зеленчуков сок всеки ден.
Спортувайте! Заeмете се със спорт, който обичате. „ Важно е каквото правите да го правите със страст. Не е задължително да ходите във фитнеса, може да се занимавате с йога, с бойни изкуства, да плувате, да танцувате, да карате велосипед, кънки, да тичате… Ние сме създания на движенията, така сме създадени преди 2 милиона години, но през последните 200 години седим повече” – коментира астрологът и учителят по Кабала.
Любовта също е от значение за доброто здраве. „Вашата голяма любов е единството, синхроничността на света, това е прекрасна магия. Обичам, когато две неща се случват едновременно и създават трета история. Синхроничността е, когато помисля за едни човек и той ми се обади, но да преживея нещо с друг човек е единство, магия”- споделя Гал Сасон.
Източници: „На кафе” по Нова тв и „О!Здравей” по BIT

Общо
Още от Гал Сасон: 2017-а е година на изцелението
Заглавие
Още от Гал Сасон: 2017-а е година на изцелението
Описание
Личните съвети на астролога за здраве: чиста храна, спорт и любов.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker