Новини

Над 17 000 разпускали с круизи по Дунава

Традиционната българска сватба от години е хит сред туристите

Круизите по Дунав могат да са много романтични
Круизите по Дунав могат да са много романтични

Над 17 000 пасажери са разпускали от стреса и ежедневието от началото на годината на шестте кораба на „Дунав турс” АД, отчитат от русенското дружество за круизен туризъм.

През този сезон най-голям интерес е имало към четиринайсет дневните круизи от немския град Пасау до делтата на река Дунав и обратно. Анимационната програма тази година беше изцяло променена, като се запази само традиционната българска сватба, която от години наред е хит сред туристите, каза Катя Стоянова, изпълнителен директор на „Дунав турс” АД.

По думите й, специално за родните туристи имало изненада за коледните празници. Моторен кораб „Хайнрих Хайне” ще акостира на 23 декември в Страсбург.  Страсбург, известен с едни от най-красивите Коледни украси и базари в Европа, е разположен на левия бряг на р. Рейн, в непосредствена близост до границата с Германия. Градът е седалище на няколко европейски институции, между които Съвета на Европа, Еврокорпус и Европейския Парламент, поради което е наричан още „Демократичната столица на Европа“.

 

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker