Новини

Лелята на Парис Хилтън се разкрасява с лазер предлаган и в България

Лазерният апарат PicoSure, част от професионалното оборудване на д-р Снежана Атанасова, е сред любимите разкрасителни уреди на Холивуд

Кайл Ричардс - пикошуър.
Холивудската актриса Кайл Ричардс, която е част от голямото семейство на Парис Хилтън и нейна леля, се разкрасява с лазер предлаган и в България.

Холивудската актриса Кайл Ричардс, която е част от голямото семейство на Парис Хилтън и нейна леля, наскоро сподели публично мнението си за лазерните технологии в медицината. Тя качи клип в профила си в Инстаграм как се ракрасява и подмладява кожата на лицето си с пикосекундния лазер PicoSure.
За пореден път оборудването на клиника за естетична дерматология АтаДерма се оказва предпочитано и в Холивуд. След като звездата от сериала „Приятели“ Кортни Кокс призна, че бори влиянието на възрастта с ултразвуковия апарат Ulthera, сега и друга холивудска знаменитост демонстрира пред цял свят вярата си към последните новости в естетичната дерматология с лазерния апарат PicoSure, който бе закупен от клиниката на д-р Снежана Атанасова.
Кайл Ричардс е популярна и с ролята си в хитовата американска риалити поредица „Истинските съпруги от Бевърли Хилс“ (The Real Housewives of Beverly Hills), който стана известен като телевизионната поредица, показала живота на богатите съпруги в Бевърли Хилс. Актрисата, която е майка на 4 деца е известна също с това, че е една от малкото холивудски популярни личности, родена именно в града на американската филмова индустрия.
Във видеото се вижда как личния дерматолог на Ричардс извършва манипулация с PicoSure върху кожата на лицето, а уредът премахва абсолютно безболезнено нежеланите кожни несъвършенства. Пикосекундният лазер се използва за заличаване на пигментации, белези от акне, стрии и бръчки. С него може лесно да бъде премахнат и козметичния татуаж от лицето.
PicoSurе e неинвазивна (безкръвна) лазерна интервенция, която не нарушава целостта на кожата и прави възстановителния период максимално кратък. Американската компания CynoSure, създател на PicoSure е използвала най-новите технологии, за да представи пред света един революционен уред, с който да задоволи нарастващия интерес на хората, които се грижат за естетичния вид на кожата си.
Апаратът е уникален също с възможността да премахва татуировки, като върху мястото, обект на процедурата, се използват много кратки пулсации – едва една трилиона от секундата, които създават толкова голямо налягане, че мастилото на татуировката се разпръсква на съвсем малки, подобни на прах частици. Благодарение на този процес те много по-лесно се абсорбират и елиминират от тялото. Именно това прави PicoSure толкова ефективен и предпочитан.
Освен в Америка, апаратът е популярен също и в Европа, където вече повече от 100 уреда са закупени от официалните представители в съответните държави. В България единственият уред е част от професионалното оборудване на клиника за естетична дерматология АтаДерма в Пловдив на д-р Снежана Атанасова.

Тук може да видите видеото от процедурата на Кайл Ричардс Умански :

Общо
Лелята на Парис Хилтън се разкрасява с лазер предлаган и в България
Заглавие
Лелята на Парис Хилтън се разкрасява с лазер предлаган и в България
Описание
Лазерният апарат PicoSure, част от професионалното оборудване на д-р Снежана Атанасова, е сред любимите разкрасителни уреди на Холивуд.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker