Новини

Петя Гочева: Revlon Professional е най-доброто, което косата заслужава

Новооткритото Студио за красота на Петя Гочева предлага иновативни бои, които действат като маска и подхранват косата

Петя Гочева вляво отвори модерен собствен салон
Петя Гочева /вляво/ отвори модерен собствен салон

Хубавата коса и кожа са визитката на жената и са първото нещо, което прави впечатление в нея. Но за да са красиви, дамите трябва да се полагат системни грижи за тях, като се поддържат с качествени бои и козметични продукти. Бои, които не само оцветяват, но възстановяват и подхранват косата и козметика, която подмладява лицето и му придава сияен вид. В това е убедена Петя Гочева, собственик и управител на Студио за красота Петя Гочева, открито преди месец в центъра на Русе, на улица „Симеон Велики“ 2, точно срещу сградата на Общината.
Петя е във фризьорския бранш от седемнадесет години и е заслужила доверието на своите клиенти. През годините, в практиката си е използвала различни марки боя за коса и продукти, но в новия си салон е избрала най-доброто за клиентите си: иновативната боя за коса Revlon Professional, първата професионална перманентна боя, с ефект на маска за коса. Клиентите заслужават най-доброто и това е Revlonissimo Colorsmetique, казва Петя Гочева. В едноименното си студио за красота тя работи с Revlon Professional, както и с боите Orofluido и продуктите за мъже American Crew. Стилистката е впечатлена силно, дори влюбена, в Revlon Professional и поддържа косата си с нея. Казва, че за качеството на една боя се съди най-вече по ефекта на русите тонове. Те са изключителни, блестящи, а косата здрава. Тази ново поколение боя, действаща като маска, съдържа последна генерация патентовани пигменти и активни съставки, течни кристали, морски колаген и житни протеини. Тези съставки, съдържащи и хиалуронова киселина, не се срещат в никоя друга боя и правят Revlon Professional уникална, убедена е Петя Гочева. Характерното за боята е, че тя действа на косата, като я прави бляскава, подхранена и здрава.

Салонът се намира на ул. "Симеон Велики" 2
Салонът се намира на ул. „Симеон Велики“ 2

Другата боя за коса, с която работи Петя Гочева, Orofluido, също е иновация и съдържа три вида масла: арганово, масло от земен бадем и от кипарис. Освен уникалните иновативни бои за коса, единствено в Русе, в Студиото за красота Петя Гочева се предлагат дамски и мъжки стилизиращи продукти за коса на марките Revlon, Оrofluido и American Crew. Фризьорката е готова да даде няколко ценни съвета на жените, които искат да направят най-доброто за визията си.
Първо да се уверят, че попадат в ръцете на професионалист и че продуктите за коса, които той използва, са качествени. Косата е първото нещо, което прави впечатление у жената и затова е добре да се използват не просто бои, а такива, които придават дълготраен цвят, като в същото време подхранват, възстановяват и съхраняват косата, съветва Петя Гочева. Фризьорката има самочувствието на професионалист в бранша, защото е натрупала солиден стаж от обучителни семинари при италиански, немски и американски стилисти. Взела е най-доброто от всички и е изградила собствен стил.

Специалистът, който работи в салона заедно с Петя, е Ани Данова
Специалистът, който работи в салона заедно с Петя, е Ани Данова

Освен фризьорски услуги, в Салона за красота на Петя Гочева се предлагат козметични услуги, маникюр и педикюр. Специалистът, който работи в салона заедно с Петя, е Ани Данова.
Тя уточнява, че студиото предлага безболезнено почистване на лицето по два метода: с ултразвук и с помощта на козметичните продукти Anesi. При почистването с ултразвук се премахват черните точки, пигментацията и мимическите бръчки, а с козметиката Anesi, освен почистване на лицето, може да се направи дълбок билков или кислороден пилинг. С билковия пилинг се извършва пълно излющване на горния слой кожа /епидермиса/, спомагащ за обновяването й, а с кислородния пилинг се елиминира горния слой на епидермиса, за да се получи по-младежка кожа с еднакъв тен и се снабди с кислород.
В салона се правят още кислородна терапия и терапия с хиалуронова киселина, борещи се със стареенето на кожата.
Освен грижата за лицето, в студиото за красота се предлага маникюр с дълготраен гел лак, ноктопластика, маникюр и педикюр. Козметичката Ани Данова казва, че грижата за кожата е най-дълготрайната инвестиция на жената и ако кожата се поддържа, жената ще има силно излъчване. И, ако косата е рамката на женското лице, то кожата е неговата визитка, смятат Петя и Ани. Затова всяка жена трябва да полага грижи за косата и кожата си, за своите ръце и ноктите си. И тези грижи трябва да са ежедневни, не само в салона за красота, а и вкъщи. Кожата има памет и след десетина сеанса в салона, тя запомня и запазва обновеното си състояние, убедена е Ани.
В Студиото за красота Петя Гочева се предлагат още: премахване на изтощени краища със специален уред, който оформя косата без да отнема дължината й, като отстранява само цъфтящите връхчета.
Иновационните бои за коса, както и горещата ножица за премахване и запечатване на косъма, също се предлагат в Студиото на Петя Гочева.
Дамите могат да се възползват и от безболезнено обезкосмяване на интимните зони, мишниците и на мъха над горната устна с помощта на специална кола маска. Тя е четвърто поколение маски и е патентована. В Салона се организират курсове за фризьори, козметици и маникюристи.

Студио за красота Петя Гочева
Русе, ул. „Симеон Велики“ 2
Телефон 0889 616364

Общо
Петя Гочева: Revlon Professional е най-доброто, което косата заслужава
Заглавие
Петя Гочева: Revlon Professional е най-доброто, което косата заслужава
Описание
Новооткритото Студио за красота на Петя Гочева предлага иновативни бои, които действат като маска и подхранват косата
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker