Начало - Новини - Благотворителен мартенски базар отвори врати в МОЛ-а

Благотворителен мартенски базар отвори врати в МОЛ-а

Традиционната инициатива – благотворителен мартенски базар е в подкрепа на деца и семейства в риск

Благотворителен мартенски базар отвори врати в МОЛ-а

Благотворителен мартенски базар отвори врати в МОЛ-а

На 27 февруари от 11 часа отваря врати Мартенският благотворителен базар на сдружение „Еквилибриум“. Мястото, по традиция, е МОЛ Русе, който предоставя пространствата си за благотворителните инициативи на сдружението.
Русенци ще могат да купят прекрасни, ръчно изработени мартенички с мисия. Те са изработени от децата, ползващи услугите на Комплекса за социални услуги, както и от доброволци, приемни родители и партньори на „Еквилибриум“. Всички съмишленици на благородната инициатива вярват в мисията на русенското сдружение за оказване на подкрепа на децата и семействата в риск.
Мартенският базар е посветен на добротата и всички, които ще го посетят ще могат да отнесат своето мартенско късметче и да помогнат да разцъфти пролетното дърво, което е символ на събитието.
Средствата от базара ще бъдат използвани за организиране на традиционните летни лагери за децата и младежите с увреждания от „Розовата къща“, Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Любов“ и „Надежда“, както и за децата, посещаващи Центъра за работа с деца на улицата.
Летните лагери са особено важни за тези малчугани, тъй като им осигуряват нови преживявания, усещания и разнообразие, а това стимулира тяхното развитие и се отразява удивително добре на здравословното им състояние.
Мартеничките с мисия можете да откриете всеки ден от 27 февруари до 1 март от 11:00 до 17:30 часа в МОЛ Русе.
Организаторите са подготвили за русенци и други приятни изненади.
„Еквилибриум“

Благотворителен мартенски базар отвори врати в МОЛ-а
Традиционната инициатива - благотворителен мартенски базар е в подкрепа на деца и семейства в риск

Коментари

Преминете на горе