Новини

Пламен Нунев болен качи връх в Родопите и оздравя

Русенският депутат и съпругата му Таня покориха високия 2082 метра Баташки снежник

Пламен и Таня Нуневи
Пламен и Таня Нуневи

Народният представител от ГЕРБ Пламен Нунев през уикенда изкачи връх Баташки снежник в Родопите, научи репортер на „Здраве да е”. Русенският депутат е бил придружаван от съпругата си Таня и група приятели.  Той тръгнал от подножието понастинал, но когато се качил на 2082 метра височина, болежките му изчезнали. Оздравяването му се дължало най-вече на чистия въздух, наситен с много кислород, на релакса в природата и компанията на любими хора.

Пламен и Таня Нуневи
Пламен и Таня Нуневи

„Тази година с Таня изкатерихме връх Вихрен, бяхме и на 7-те рилски езера. Но този връх в Родопите, макар и с по-ниска височина, много ме впечатли. За пръв път ми се случва да се насладя на такава уникална красота,  благодарение на прекрасното време и безоблачно небе”, сподели Нунев. По думите му от тази височина, иначе пълноводният язовир Батак изглеждал като стотинка.

Сам е изкачвал вече Мусала, но догодина планира да се качи на Олимп заедно с Таня. Защото посоката и за двамата е нагоре. „По този начин релаксирам от напрежението и стреса в ежедневието. Сред природата човек най-добре може да се отпусне”, казва Нунев. За да нямат проблем с физическата си подготовка, той и съпругата му често карат велосипеди, минават по 30 км. и повече. В Русе любимо място и на двамата е Паркът на младежта. Затова  винаги при възможност са там.

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker