НовиниХранене и спорт

Пламен Стоилов си „улови“ риба в „Св. Николай“

Кметът остана доволен от направената инвестиция на Покрития пазар в града

Пламен Стоилов си "улови" риба от магазина
Пламен Стоилов си „улови“ риба от магазина

Пламен Стоилов бе сред първите клиенти на новооткрития обновен рибен магазин на Покрития пазар в Русе, видя репортер на „Здраве да е“. Кметът остана доволен от инвестицията, която наемателите на „Общински пазари“ са направили наскоро в кв. „Възраждане“. Стоилов бе придружен от зам.-кметовете Даниела Шилкова и Страхил Карапчански. И тримата си купиха риба с много полезни омега мастни киселини, в унисон със здравословния начин на живот, който водят.

Русенският градоначалник от години е запален риболовец и ловец. Заради натовареното си ежедневие обаче много рядко упражнява хобитата си и логично си „улови“ рибата от магазина.

В магазина се предлага голям асортимент от риба
В магазина се предлага голям асортимент от риба

Както вече писахме, шефът на „Общински пазари” Кунчо Кунчев обясни, че новият обект изпълнява изискванията на Агенцията по храните. „От съществуващия преди няколко месеца магазин за риба е останало същото само мястото. Направени са нов втори подход от към улицата, места за съхранение, транжиране и чистене на риба, тук има нова специална, доста скъпа настилка, горещо препоръчвана от хигиенна гледна точка в такива обекти. Наемателят от години разполага с огромни язовирни площи, така до клиентите на магазина пристига жива риба, с доказан произход и качества. Това, което не се среща като видове в нашата страна и морска риба от Средиземно море, се осигурява чрез директен внос от Гърция, което гарантира добри цени и гаранция за произхода“, каза още Кунчо Кунчев.

 Още за здравословното хранене на кмета и как е отслабнал 12 кг –  https://www.zdravedae.com/news/plamen-stoilov-off-12-kilograms-in-sports-and-healthy-eating.aquasource

Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker