Начало - Новини - Поли Паскова и дизайнери подкрепиха кампания за стипендии за социално слаби отличници

Поли Паскова и дизайнери подкрепиха кампания за стипендии за социално слаби отличници

Инициативата е под патронажа на Ротари Клуб и ERP Academy

Поли Паскова

Поли Паскова, подкрепи благотворителна кауза и дари своя нов албум „Молитва за България“ с автограф за благотворителната томбола.

Една от най-големите фолклорни звезди – Поли Паскова, подкрепи благотворителна кауза и дари своя нов албум „Молитва за България“ с автограф за благотворителната томбола.

И през тази година ще продължи благотворителната кампания на известна ПР-агенция за подпомагане със стипендии за социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Инициативата се провежда под патронажа на Ротари Клуб – Самоков и ERP Academy.
По време на Новогодишната гала-вечер в столичен клуб ще бъде организирана благотворителна томбола, в подкрепа на социално слабите отличници.
Художникът със световна слава – Моно Петра, също се включва в благотворителната кауза. Той дари за благотворителната томбола картини, поставени в кутийка от компакт диск – това е новото предизвикателство на Моно Петра. Художникът нарича този формат на картините си Pasybox.
Топдизайнерката Искра Стефанова и нейният моден бутик предоставиха 4 подаръка от новата колекция за благотворителната томбола. С модни тоалети се включи и моден бутик NOEMIA FASHION.
Към благотворителната инициатива се присъедини и бизнесменът Румен Спасов, представител за България на световен козметичен лидер за борба със стареенето, както и Борислав Борисов, който предоставя продукти с безкомпромисно немско качество. В кампанията се включи и бизнесдамата Мария Петкова, която дарява продукти от парфюмерийна верига.
Своя подкрепа за каузата даде и туристическа агенция. Тя дари за благотворителната томбола едно незабравимо изживяване по време на прочутия карнавал с маски с много блясък, красота, цветове, танци и емоция. На 24-25 февруари 2017 г. Струмица се превръща в Рио де Жанейро на Балканите в тези карнавални дни. От 22 години всички жители и гости на града са маскирани, макар да не са част от официалната програма. Публиката остава без дъх през всичките часове на програмата, в която дефилират повече от 600 групи и индивидуални участници.
В празничната вечер ще бъде представен Годишният календар на агенцията, изготвен от ZOOM copy and print center в София.
След серия от успешни събития през 2016 година, PR-агенцията посреща с големи амбиции новата 2017-та година. Сред гостите ще бъдат медийните партньори на агенцията и участници в годишните награди за значими постижения в бизнеса, в туризма, в медицината и в останалите сектори на обществото.
Ще бъдат обявени номинациите за Годишните журналистически награди, които по традиция се връчват през май, когато е 11-ия рожден ден на ПР-агенцията.

Поли Паскова и дизайнери подкрепиха кампания за стипендии за социално слаби отличници
Инициативата е под патронажа на Ротари Клуб и ERP Academy.
Здраве да е

Коментари

Преминете на горе