Новини

Проф. Атанас Щерев с ежемесечни консултации в Русе

Прегледите ще стават с предварително записване

Проф. Атанас Щерев е доцент по репродуктивна ендокринология, акушерство и гинекология.
Един от най-добрите акушер-гинеколози и специалист по репродуктивни проблеми професор Атанас Щерев ще бъде в края на седмицата за консултации в Русе.

Един от най-добрите акушер-гинеколози и специалист по репродуктивни проблеми професор Атанас Щерев ще бъде в края на седмицата за консултации в Русе. Прегледите ще бъдат ежемесечни и стават факт, благодарение на установеното вече сътрудничество с Многопрофилна болница за активно лечение „Медика Русе”.
През този месец, консултациите с проф. Щерев ще бъдат на 16 септември от 17 часа. Всеки месец, датите на прегледите ще бъдат обявявани предварително, а часовете, в които ще се провеждат, са съобразени с удобството на работещите жени и мъже, които желаят да се запишат за консултации при специалиста.
Прегледите ще бъдат с предварително записване на телефони 082/ 502 430 /регистратурата на ДКЦ-2 в Бившата трета поликлиника/.
Проф. Атанас Щерев е доцент по репродуктивна ендокринология, акушерство и гинекология. Заслужил професор по акушерство и гинекология в Катедра „Здравни грижи“ в Русенски университет „Ангел Кънчев“. Член на Европейската асоциация по човешка репродукция и ембриология (ESHRE) и Американската асоциация по репродуктивна медицина (ASRM).
Проф. Щерев има повече от 80 презентации на наши и интернационални конгреси и конференции. Основател на Болница „Д-р Щерев”.
Доц. Атанас Щерев е известен като „бащата на ин витрото” в България. В изминалите почти три десетилетия от приложение на технологията у нас той допринася изключително много за напредъка на българската репродуктивна медицина. Не бива да се пропуска и ролята му за развитието на модерното акушерство и гинекология у нас. През своя над 45-годишен активен трудов стаж той е бил преподавател и личен учител на стотици лекари. Автор и съавтор е на редица учебници. Утвърдил се е като учен с многобройни участия на интернационални научни форуми и със стотици публикации в областта на репродуктивната ендокринология, акушерството и гинекологията в престижни български и международни издания. Известен е и като лекар, приложил за пръв път в лечебната практика в страната ни нови оперативни техники, гинекологични манипулации и терминологични нововъведения.

Общо
Проф. Атанас Щерев с ежемесечни консултации в Русе
Заглавие
Проф. Атанас Щерев с ежемесечни консултации в Русе
Описание
Прегледите ще стават с предварително записване.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker