Новини

Подмладяване с тредлифтинг с мезоконци

Ефектът от процедурата е почти моментален

Подладяване с тредлифтинг с мезоконци.
Подмладяване с тредлифтинг с мезоконци.

Вече съществува нова процедура за подмладяване, която повдига и укрепва отпуснатите тъкани с използването на биорезорбируеми стерилни мезоконци. Не е нужно човек да се подлага на болезнените платични операции, за да изглежда кожата му по-свежа и стегната. Тредлифтингът идва от древен Египет, когато преди 5000 години египтяните са използвали косми от камила, които са имплантирали подкожно за подмладяване на кожата.
Комбинирането на различните мезоконци, дава възможност за повдигане, коригиране и подмладяване на кожата за продължителен период от време. Позволява на човек да запази индивидуалността си. Комбинирането на трите вида мезоконци дава желания резултат.
Процедурата е безболезнена и бърза, при нея не е нужна анестезия. Периодът на възстановяване е бърз, има незабавен и дълготраен ефект от 2 години. С това нововъведение жените могат да моделират контура на лицето и тялото си, да стимулират производството на колаген, да повишат микроциркулацията на кръвта, и да подобрят мускулния тонус. Благодарение на мезоконците човек може да редуцира мастната тъкан, да стимулира въстановителните процеси, да стегнат кожата и да я подмладят. Освен това конците напълно се резорбират и рискът от алергични реакции е минимален.
Този вид конци са много финни, изработени от полидиоксанон, поставят се в канала на лазерно наточени еластични и атравматични игли, и така се въвеждат в кожата. Полидиксаноновите конци от години се използват в сърдечно-съдовата и очна хирургия, защото за 180 дни напълно се разграждат до безвредните СО 2 и вода. Ефектът от процедурата е почти моментален – лифтинг, прибиране и оформяне на контури. Възможна е и появата на хематоми. В последващите 2-3 месеца позитивните ефекти стават все по-изразени – биоармиране, лифтинг, изчезване на мрежата от малки бръчки и освежавани на тена. Ефекта трае 2 години. Мезолифтинга с конци се прилага при начална, лека и средно изразена птоза на кожата. С тази процедура се усилва кръвообращението, фибробластната стимулация и производство на колаген, за де се изгради нова съдова мрежа.
Броят на поставените мезоконци се определя от лекаря, който извършва процедурата, зоната и степента на увреждане на кожата.
Процедурата е бърза. Продължава около час. Възможно е да станат хематоми.
Третират се всички зони от кожата на лицето и тялото, където има остаряване, отпускане и бръчки. По лицето се работят всички зони – междувеждие, чело и пачи крак, торбички под очите, скули и слепоочия, назолабиални гънки, радиални бръчки и контур на устните, бузи и контур на челюстта и шията и деколтето. По тялото – гърди, корем, брич, седалище, вътрешната страна на бедрата др.
Вторият вид са спираловидните мезоконци, които запазват своята форма и когато бъдат поставени те придърпват кожата към точката на убождане. Те коригират отпуснатата кожа на скулите, бузите, двойната брадичка, шията, повдигане на веждите, корекция на контура на лицето и тялото. И те са изградени от безвреден биоразтворим полидиксанон, но фабрично имат спираловидна форма. При тях лифтинговият ефект е по-добре изразен.
Зъбчатите мезоконци пък са нишка с разположени по нея зъбчета, които след въвеждане в кожата се отварят и фиксират в тъканите. Свободният край на конеца е на повърхността и лекарят, които извършва процедурата може допълнително да го стегне, за да е по-силен лифтинговия ефект. Коригират проблемните места в средните и долни части на лицето, шията, брадата и много зони по тялото. В зависимост от разположението на зъбчетата, гъстотата и дебелината им зависят и степените на фиксация в тъканите и лифтинговия им ефект.
Химичният им състав е от същият биоразградим материал и имат различни наименования в зависимост от производителя. Те лежат в по-дълбоките слоеве на кожата и затова възстановителният процес е по-дълъг.

материали – mnedelcheva-bg.com и mezokontsi.bg

Общо
Подладяване с тредлифтинг с мезоконци
Заглавие
Подладяване с тредлифтинг с мезоконци
Описание
Ефектът от процедурата е почти моментален.
Автор
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker