Новини

Ретрограден Плутон с кардинални промени до края на септември

Ретрограден Плутон с кардинални промени до края на септември
Ретрограден Плутон с кардинални промени до края на септември

Ретрограден Плутон в зодиакалния знак Козирог стартира на 20 април и ще продължи до 28 септември 2017 година.

Той е свързан със социалния статус, кариерата, дисциплината, трудолюбието, практичността, зрелостта, икономическа сила, отговорността и самоконтрола. Този знак има бавна енергия, но за сметка на това постоянна и не променяща се. Ако има някакво забавяне, то това се случва заради изключителната предпазливост на Козирога – той не обича да рискува. Той е песимист, но този песимизъм се използва за проверка на реалността. Характерни са акцентите върху чувството за дълг и отговорността.

Плутон с удоволствие осветява и най-тъмните ъгли на душата, показвайки какво се крие под повърхността. Въздействието на транзитите на планетата карат кардинално да се преразгледа начина на живот и отношението към самия себе си.

В астрологията планетата управлява знака Скорпион. Ние може да летим към висините, да възкръснем от пепелта или да пълзим по земята, изпитвайки ненавист и отчаяние. Плутон дава възможност да проявим своите най-добри качества, а може и най-лошите, изборът както винаги е лично Ваш.


Плутон има силно отношение към трансформацията и промяната, а по отношение на Козирога това ще се реализира чрез борба за власт. Планетните транзити служат като катализатори, даващи възможност за промяна и реконструкция и така те стимулират развитието. Трябва да се знае, че трансформацията, чийто проводник се явява тази планета, е неизбежна. Ако се опитате да я предотвратите, енергията на Плутон ще се излее върху Вас със страшна сила и последствията могат да бъдат разрушителни.

В периода когато планетата е ретроградна за хората е характерно повишено честолюбие. Под влиянието на Плутон в Козирог се появяват способности да прескочим всички препятствия и ограничения, като цяло те само добавят още целеустременост и упоритост. Хората, които имат силно преобладаващо плутонианска същност, оказват преобразуващо влияние не само на своята лична съдба, но и на тази на роднините си и приятелите си, дори на цели социални групи или на обществото като цяло.

На обществено ниво въздействието на Плутон в Козирог се изразява в икономическа и политическа борба за власт. В периода на ретроградността на Плутон трябва да се появи нова концепция за управление на държавата, да се промени статуса на групировките, които управляват. На лично ниво са най-важните въпроси свързани с материалните ресурси, парите като цяло, социалния статус, кариерата. Тези мисли обхващат цялото ни съзнание, а също са главна тема и на подсъзнанието. Ако не сме удовлетворени от кариерата си например, трябва да предприемем стъпки, за да променим ситуацията. Може да имаме идеи да започнем нова работа, да получим нова специалност или дори да се преместим в друг град или страна, търсейки работата на своите мечти.

Ивелина Рускова, астролог

Източник: https://poznanieto.com

Общо
Ретрограден Плутон с кардинални промени до края на септември
Заглавие
Ретрограден Плутон с кардинални промени до края на септември
Описание
Ретрограден Плутон в зодиакалния знак Козирог стартира на 20 април и ще продължи до 28 септември 2017 година.
Автор
Публикувано от
Здраве да е
Лого
Етикети

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker